2777
2789
مادرشوهر منم مثل مادرشوهر شماست...مقصر خودشه ولی جوری حرفارو میپیچونه که مقصر همیشه منم...والا از حر ...

یعنی واقعا یه روزی تقاص کاراشونو پس میدن؟من حاضرم شوهرم لال و فلج شه اما باهاش بمونم،اما انقدر حرصم ندع،همش ارزو میکنم  مادرشوهرم بمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر منم مثل مادرشوهر شماست...مقصر خودشه ولی جوری حرفارو میپیچونه که مقصر همیشه منم...والا از حر ...

هربار با شوهرم بحثم میشد ننش گوشی دست میگرفت زنگ میزد برام جیغ جیغ میکرد حالم ازش بهم میخوره،البته شوهمم مقصر بود که میرف اطلاع رسانی میکرد به همه،کتک میخوردم مادر عنش میومد میگفت بهم حتمن یچی میگی که کتک میخوری

واااای دقیقااااا همه کار میکنه اخرش مظلوم نمایی همه میگن این فرشتس،به شوهرم پیام میده زنت عزیز شد من ...

میدونم خواهر، من ۶ ساله دارم با این موضوع میجنگم...با ۲۸ سال سن رسما احساس میکنم یه زن ۴۰ ساله ام انقد که خسته شدم از همه چی

موهای سفیده رو سرمون ، حرف های نگفته تو دلمونه🙃
اها خوبه پس همین الان باهاش اتمام حجت کن بیشوخی میگم اگه این اخلاقشو نذاره کنار تو زندگی به مشکلات ...

پولش کجا بود که بریم مشاوره،حتمن پول مشاوره هم من باید بدم،خانوادش وضعشون بد نیست،اما خسیسن

من ۱۹ سالمع☹️قلب درد گرفتم از همین الان

اگه شرایطشو داری جدا شو...این موضوع روز بروز پیرت میکنه...روز بروز باعث میشه از شوهرت متنفر بشی اونم بیشتر بخاطر رفتارای مادرش...کاش یکی ۶ سال پیش این حرفارو به خودم میگفت🙃

موهای سفیده رو سرمون ، حرف های نگفته تو دلمونه🙃
پولش کجا بود که بریم مشاوره،حتمن پول مشاوره هم من باید بدم،خانوادش وضعشون بد نیست،اما خسیسن

خواهر گلم تو مطمئنی میتونی بااین ادم آینده ی روشنی داشته باشی؟

چندماه دیگه نیای تاپیک بزنی وای شوهرم فلان بود طلاق گرفتم عاقل باش دختر

اگه شرایطشو داری جدا شو...این موضوع روز بروز پیرت میکنه...روز بروز باعث میشه از شوهرت متنفر بشی اونم ...

اتفاقن پارسال اسفند  وکیل گرفتم مهریع اجرا گذاشتم،به گوه خوردن افتادن،الان گفتم باشع قضیه رو درست کنیم طلاقو بیخیال،باز همون‌گوهن،البته حس میکنم رفتارای شوهرم یکم بهتر شده اما خب بچه ننه بودنش همونه،واقعا از طلاق خوشم نمیاد،گفتم دوس سال دیگه صبر کنم نامزد بمونیم،ببینم با شیوه های دیگه و خر کردن میتونم درستش کنم یا نه

خواهر گلم تو مطمئنی میتونی بااین ادم آینده ی روشنی داشته باشی؟ چندماه دیگه نیای تاپیک بزنی وای شوهر ...

دارم رفتاراشو‌ میزارم پای سنه کمش که تو کلش باده،میخام تحمل کنم یکم ببینم میتونم درست کنمش یا نه:(خیلی امید دارم

خواهر گلم تو مطمئنی میتونی بااین ادم آینده ی روشنی داشته باشی؟ چندماه دیگه نیای تاپیک بزنی وای شوهر ...

دلم نمیخاد مادر عنشو به ارزوش برسونم،دلم میخاد یه کار کنم شوهرم انقد باهام خوب شع که اون عوضی بسوزه