2777
2789
عنوان

سونوی ۳۰ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 35 پست
اسی من همه علائمم برعکس شماست و پسرم دارم🤣 انشالله سلامت بدنیا بیان

🤣 اره من کلا متفاوتم...جاری و خواهر شوهرمم با من باردار بودن زمین تا اسمون با من فرق دارن اونا هم بچشون پسره... 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانای باردار توروخدا میشه از ته دل برام دعا کنید ک خیروصلاح باشه و منم زودی مامان شم و بچم سلامت ب ...

انشالله عریزم توم به زودی بارداری بشی گلم و هرچی حکمت خدا هست رقم بخوره منم دوقلوباردارم اولین بارداریمه هرچی به زایمانم نزدیک میشم یک ترس بخصوصی دارم 

انشالله هر چی خیره واس همه پیش بیاد 

🤣 اره من کلا متفاوتم...جاری و خواهر شوهرمم با من باردار بودن زمین تا اسمون با من فرق دارن اونا هم ب ...

ب علائم نیست اصلا دقیقا من مثل دخترم بودم همه میگفتن ک اینم دختره ان تی احتمال پسر داد ما گفتیم ن بابا اینم دختره تا ۲۸هفته من شک داشتم ب جنسیت بچه ام

ولی اخرش قانع سدم

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
انشالله عریزم توم به زودی بارداری بشی گلم و هرچی حکمت خدا هست رقم بخوره منم دوقلوباردارم اولین باردا ...

ممنونم عزیزم توکل بخدا هرچی خدا بخواد

انشالله با دلخوش و سلامت نی نی هات بیان پیشت عزیزم امیدت بخدا❤️

خدایاشکرت ک هوامو داری😍