2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال همه ی افرادی که شمال میرن اونم با دل خوش رو خریدارم

عزیزم سعی کن هیچ وقت قضاوت نکنی،چون دلخوش بودن ربطی به سفر شمال نداره هممون به اندازه ی خودمون توی مشکلات غرقیم،منم الان تو ۳۰سالگی دارم برای اولین بار میرم با همسرم و خانواده م چون خودمون نمیتونیم کل پول سفر بدیم برای همین خانواده م گفتن با هم دیگه پول خرج میکنیم که فشار به شما نیاد و اینکه ۲روز میمونیم فک نکنم با دو روز رفتن به شمال بشه لذت زیادی برد اونم وقتی ذهنت درگیر اینه که پولام تموم میشه 

حالا باز ۲روز تعطیلی شد همه ریختن شمال

بخدا اولین بارمه میخوام برم چون هیچ وقت مسافرت نرفتم،اونم ۲روز که همش فکرم درگیره که پول زیاد خرج نشه،،چقدر زود آدما رو قضاوت میکنین

بخدا اولین بارمه میخوام برم چون هیچ وقت مسافرت نرفتم،اونم ۲روز که همش فکرم درگیره که پول زیاد خرج نش ...

خیلی هزینه میبره، ما قبل باز شدن مدارس یه هفته رفتیم، واقعا پولی که قبلا تو چند روز خرج میشد الان یه روز میره