2777
2789
عنوان

دلم میخواد ....

107 بازدید | 12 پست

دلم میخواد باردار باشم 🤰

خیلی هم امیدوارم ...

سال ۹۹ مرداد بی بی چکم مثبت شد و اول آبان وقتی رفتم سونو گفتن ایست قلبی کرده 😭💔

دنیا رو سرم خراب شد دقیقا وقتی ک زل زده بودم ب مانیتور و منتظر بودم ببینمش ...

یکسال بعدش آذر ۱۴۰۰ باز بی بی چکم مثبت شد 

ولی بتام افت کرد و خود بخود خونریزی کردم و ...😓

الان دو ساله طب سنتی و مدرن و آمپول و دمنوش و ...

ولی نشده تاااا جمعه شب ک قبل خواب رفتم دستشویی و موقع خشک کردن قاطی ترشحم ی رگه خون دیدم دیگه هم چیزی نبود بعدش ....

درد پریود داشتم و رون پاهام و زیر دلم گرفته بود 

هنوزم زیر دلم ی حالیه ...

دلم میخواد لک ، لک لانه گزینی باشه و باردار باشم 😢

میشه برام دعا کنین 🤲🥺

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
انشالله که بارداری عزیزم و میای خبر میدی  بی بی چک بزن

ممنون عزیزم انشاالله 🥺

زود نیس؟؟ 

شنبه وقت پریودمه 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم انشاالله 🥺 زود نیس؟؟  شنبه وقت پریودمه

اگه اون لک لانه گزینی باشه نشون میده من فردای روزی که لک دیدم بی بی زدم و مثبت بود

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
اگه اون لک لانه گزینی باشه نشون میده من فردای روزی که لک دیدم بی بی زدم و مثبت بود

خداروشکر ک مامان شدی خدا برات حفظش کنه عزیزم

میترسم 

خیلی میترسم بزنم منفی باشه 🥺

شماهم درد پریودی و گرفتگی زیر دل داشتین؟

خداروشکر ک مامان شدی خدا برات حفظش کنه عزیزم میترسم  خیلی میترسم بزنم منفی باشه 🥺 شماهم ...

اره خیلی درد داشتم هی میگفتم الان میاد 

ترشح هم داشتم که فکر میکردم پریود شدم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
اره خیلی درد داشتم هی میگفتم الان میاد  ترشح هم داشتم که فکر میکردم پریود شدم

منم همینم هی میگم این دفعه دیگه پریود شدم ولی خبری نیس 

برام دعا کن واقعا باردار باشم 😢

منم همینم هی میگم این دفعه دیگه پریود شدم ولی خبری نیس  برام دعا کن واقعا باردار باشم 😢

انشالله بحق امام رضا بارداری گلم 

بهم خبر بده تو ذهنم میمونی🥺

انشالله بحق امام رضا بارداری گلم  بهم خبر بده تو ذهنم میمونی🥺

خدا از دهنت بشنوه خواهر 🥺

فدای محبتت ❤️

انقد دلم میخواست ی خواهر بزرگتر داشتم میرفتم باهاش حرف میزدم 

الان حالم ی جوریه هم آرامش دارم هم استرس دارم 

دلم میخواد گریه کنم تا خوابم ببره 

دلم بی قراره🥺

همه چیو به خدا بسپر  منم مثل خواهرت

خیلی دلم روشنه ولی یهو میگم نکنه الکی دلم خوش باشه 🥺

فدات شم مهربونم

من ۲۴ سالمه شما چند سالتونه ؟

منم ۲۴هستم  نه ایندفعه دیگ مامان میشی خواهری

عههه چ خوب ک هم سنیممم 🥰

ان شاالله عزیزم