2777
2789

سلام 

قصد دارم چند تا وسیله برقی بخرم بعد یه جا هست آشناست قسطی میده ماهیانه تقریبا یک تومن.

حالا داخل ترب نگاه میکنم قیمتاش پایین تره مثلا اسپرسو ساز داخل اونجا اون مارک زده بین ۲۶۰۰تا۳تومن.بعد این خانوم ۴میگه.

ب نظرتون از ترب خرید کنم تقلبی نیست و اصله؟البته بگم خب قسطی پرداخت میکنم و ۴ماه طول می‌کشه بخوام اینو نقدی بخرم

خب قطعا اقساطی روش سود میاد گرون تر از نقدی میشه

چه مارکی میخوای بخری؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خب قطعا اقساطی روش سود میاد گرون تر از نقدی میشه چه مارکی میخوای بخری؟

منم درگیر جهیزیه ام

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قطعا اقساطی روش سود میاد گرون تر از نقدی میشه چه مارکی میخوای بخری؟

خرد کن سیلور کرست که گفت۱۳۰۰

سرخ کن سیلور کرست شش لیتری۲۸۰۰

اسپرسو نوا۴تومن.

همزن دسینی ۲تومن

ولی خب الان میزنم ترب ارزون تره.۱/۷۰۰پیش دادم آخر ماه بفرسته برام.میگی بهش بگم فقط همون همزن بده.قسطی نخرم جمع کنم هر دو سه ماه یکبار یکیش بخرم؟

خرد کن سیلور کرست که گفت۱۳۰۰ سرخ کن سیلور کرست شش لیتری۲۸۰۰ اسپرسو نوا۴تومن. همزن دسینی ۲تومن ول ...

نه خب جمع ک ضرره برات عزیزم

بخوای جمع کنی خداتومن میاد روش دوباره فرقی نداره

من میگم جای امن بخر بالاخره وسیله برقی داستانش تا ظرف و ظروف و لحاف تشک فرق داره

من خودم خیلی زیاد طرفدار خرید انلاینم ک کلی پیج ظرف و ظروف دارم ولی وسایل برقیمو میخوام برم جنوب بخرم

همسرم اسپیلتارو اونجا برداشته بود ۳_۴تومن تفاوت قیمت داشت تا شهرمون

اسپرسو ساز دولنگی و همزن هنریچ هم خیلی خوبن

همزن کاسه دار هنریچ اینقدر خوبه نسبت ب قیمتش با نمونه های ۲۵_۳۰تومنی بازار برابری میکنه