2777
2789
عنوان

کاهش وزن در شیردهی

87 بازدید | 4 پست

دوستانی که تجربه کاهش وزن تو شیردهی دارن چه رژیمی داشتید؟

دخترم دو ماهشه متاسفانه بخاطر زردیش خیلی بستری شد شیرم خیلی کم شد چون منم باهاش بیمارستان میموندم

بیشتر شیر خشک میخوره 

شیر خودمم اگه منگ خواب باشه میخوره تو بیداری و هوشیاری متاسفانه  نق میزنه و نمیخوره

هنوز نسبت به قبل بارداری ۷ ۸ کیلو اضافه دارم 

چجوری کمش کنم؟ بیشترم تو پایین تنه مه 

قدمم بلند نیست خیلی حس بدی به بدنم پیدا کردم‌

تازه چند روزه پیاده روی تو خونه شروع کردم 

عرق زیره هم همراه رازیانه برای افزایش شیر قبل غذا میخورم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

خوب هستین

بلخشید برام کامنت گذلشته بودین داخل پست مربوط به دانشگاه و متاسفانه استارتر قفل کرده بودن.

منظورتون رو خوب متوجه نشدم ولی تو دانشگاه بعضی وقتا نی بینید که دانشجوها به روال مدرسه به استاد میگن "آقا اجازه!" یا "خانم اجازه!" و خب باعث خنده اطرافیان میشه که استاد رو اینجوری صدا می کنن. بخاطر همین من اینکه نکته رو به استارتر گفتم.

تو مدرسه هم معلم ها رو به آقا یا خانم صدا می زنن، مگه غیر اینه؟

سلام  خوب هستین بلخشید برام کامنت گذلشته بودین داخل پست مربوط به دانشگاه و متاسفانه استارتر ق ...

والا این مدل خانم اجازه آقا اجازه فقط تو ابتدایی دیدم 

در کل مطلب مهمی نیست take it easy 💞💞