2777
2789
عنوان

حرف نزدن در مورد برنامه هام 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 22 پست
به خدا بهترین کار  چون بعدش همش آدم خودشو فحش میده

دقیقا 

تا جاییم ک میتونم راجبه چیزایی ک‌میخوام حتی با مادرمم مشورت نمیکنم  فقط همسرم میدونه 

چون خرجشو اون میده 

اون‌استفادش میکنه و من

ب بقیه چ

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر ادم میتونه بدترین ضررهارو بزنه ب ادم من خیلیییییی وقته ب مامانم چیزی نمیگم

میشه به منم توضیح بدی ؟

من کاراشو که به تراپیست توضیح دادم گفت بهت حسادت میکنه

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏

درسته

ولی من یه تجربه کسب کردم 

کارهایی باعث موفقیتت هست جلو جلو به کسی نگو ولی کسی که متخصص وتجربه داره تو کارها مشورت کن چون اونا هم کمک میکنن و هم حسادت نمیکنن چون خودشون این راهرو رفتن

دقیقا  تا جاییم ک میتونم راجبه چیزایی ک‌میخوام حتی با مادرمم مشورت نمیکنم  فقط همسرم میدو ...

من به مادرم هر رابطه ای رو بگم بهم میخوره

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
درسته ولی من یه تجربه کسب کردم  کارهایی باعث موفقیتت هست جلو جلو به کسی نگو ولی کسی که متخصص ...

دقیقااا

میشه به منم توضیح بدی ؟ من کاراشو که به تراپیست توضیح دادم گفت بهت حسادت میکنه

مامانم دخالت میکنه تو همه کارام بعد میگ زرت و زرت بیاخونه من(متاهلم) بعد نمیزارم باحانواده همسرم رفت و امد کنم انگار دشمنشن و ازهمه مهم تر سد موفقیت من بود