2777
2789
عنوان

دعای مقاتل بن سلیمان

7489 بازدید | 21 پست

سلام خانم های گل

الان صد مرتبه این دعارو خوندم 

شنیده بودم گفته بودین حاجت گرفتین ازش

برام دعاکنید من هم ازش حاجت بگیرم 

انشالله همگی به حق امام زمان و حضرت زهرا حاجت رواشیم

خدایا شکرت ، امیدم تویی، معجزه کن برام🌱🌺

انشاالله حاجت روا بشی گلم میتونی متنش بفرسی

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه ای ندارم

إنشاءالله به هرچی میخوای و خدا به صلاحت میدونه برسی🌺🌺🌺

واسه منم دعا کن گلم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من خاطره خوبی از دعا خوندن و حاجت گرفتن ندارم... دیگه از بعد اینکه حاجتمو نگرفتم هیچ دعایی برا حاجت ...

چطور

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
چطور

من کنکوری بودم... درسام عالی ینی نمیدونین همه میگفتن خیلی که بد بشی ۳ رقمیه و همه پزشکی تهران رو قطعی میدونستن من یه عالمه ختم و اینا برداشتم ۲ سال هرروز زیارت عاشورا میخوندم و... به یه عالمه شهید متوسل شدم... روز کنکور یه سوال زیست رو نمی‌بینم و داغون...الآنم پزشکی ان شاالله میارم ولی تهران و مشهد نمیشه... همه میگن حتما حکمتی داشته... باورت میشه جشن فارغ‌التحصیلی نرفتم جشن رتبه ها نرفتم جشن... هیچکدوم نرفتم چون نمیتونم تحمل کنم. هرموقع یادم میقته داغون میشم

انشاالله حاجت روا بشی گلم میتونی متنش بفرسی

إِلَهِی کَیْفَ‏ أَدْعُوکَ‏ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی‏ مِنْکَ‏ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِیَنِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أدعوک [أَدْعُکَ‏] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبَ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی‏ فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمَنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَیْهِ السَّلَامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلًا غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ»

إِلَهِی کَیْفَ‏ أَدْعُوکَ‏ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی‏ مِنْکَ‏ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَ ...

فدات ممنونم 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
من کنکوری بودم... درسام عالی ینی نمیدونین همه میگفتن خیلی که بد بشی ۳ رقمیه و همه پزشکی تهران رو قطع ...

منم برای قبولی دانشگاهم خوندم

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

تجربه ای ندارم إنشاءالله به هرچی میخوای و خدا به صلاحت میدونه برسی🌺🌺🌺 واسه منم دعا کن گلم

ممنون عزیزم 

حتما

برات حمد میخونم

سلام دوستان

هر حاجتی داری بفرما

خونه خریدن، ماشین خریدن، رزق و روزی، بچه دارشدن، کار خوب، قبولی دانشگاه.

ما نذر ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتیم

تقدیم به حضرت محمد (ص) به مناسبت ولادتشون

به نیت حاجتروایی تمام شرکت کنندگان

از این نذر عزیز کمتر از ۵۰ هزارتا صلوات مونده ، بی نصیب نمون

میخوایم انشالله تا ۱۱ مهر ولادت پیامبر تمومش کنیم پس ۳ روز فرصت داریم

در پایان به نیت حاجتروایی شرکنندگان نماز شب میخونم و دعاتون میکنم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12131703&slug=میدونستید-۱۱-مهر-ولادت-حضرت-محمد-ص-هست-میاید-به-ایشون-کادو-بدیم&postId=312217889

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
ممنون عزیزم  حتما برات حمد میخونم

ممنونم گلم 🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!