2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این چای های ترکیه ای که روش نوشته فرم و برای لاغریه استفاده کردم در واقه گلاب به روت شکمو نرم میکنه و زود به زود دفع داری و همینه کا باعثه لاغری میشه ولی خب ازونطرف بدن ویتامین هم از دست میده
-هیچ چیزی و هیچ کسی توی زندگی، مثل "چربی دور شکم" وفادار و ماندگار نیست.
راستش من بعد از 2 هفتا چایی رو گذاشتم کنار ولی رژیم و ورزشو پارسال تو 2 ماه تقریبا 6 کیلو کم کردم البتا رژیمم سفت و سخت نبود شام رو سالاد میخوردم و کره و خانه و مربا رو از صبحانه حذف کرده بودم نهار هم معمولی و گاهی سرخکردنی میخوردم ورزشم روزی نیم سالت پیاده رویه تند داشتم طوریکه عرق کنم
-هیچ چیزی و هیچ کسی توی زندگی، مثل "چربی دور شکم" وفادار و ماندگار نیست.
هیچی معجزه نمیکنه این داروها هم که مسهله و دفعو زیاد میکنه بعد که قطع کنی چون غذا خوردنت فرقی نکرده دوباره برمیگرده سرجاش با این تفاوت که کلی ویتامین از دست دادی و ضعیف شدی
لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
دمنوشا دروغه ...اون عکسا هم من دیدم اکثرا دزدی از پیجای دیگس...حالا نیوشا رو منظورم نیست کلا...میخوای لاغر بشی کالری شماری کن ..تو اینستا جستجو کن چالش 28 روزه لاغری ..برو پیجاشونو بخون دستت میاد

سلام عزیزم من خیلی وسواس داشتم با کلی تحقیق دمنوش نیوشا رو خرید کردم خیلییی اشتهام کم شد و 12 کیلو لاغر شدم، مشاورم تحصیلاتش کارشناسی ارشد تغذیه بود. خانم همتی پور خیلی صبور و باسواد. من فوق العاده ازش راضی بودم

شمارشون رو واستون میذارم 09125677634

سایتشونم که همون نیوشانت http://newshanet.com