2777
2789
عنوان

بچه ها برای ازدواج چیارو باید در نظر گرفت خانمای متاهل و تجربه دار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی خیلی زوده. و ناپخته ای. چند سال دیگه کلا معیارهات برای ازدواج عوض میشه و جا میفتی. اون موقع وقتشه

حالا حالاها فرصت داری که وارد زندگی متاهلی بشه، ولی چند سال خیلی محدود، وقت داری مجرد بمونی

سنت خیلی کمه .هم ایشون وقتی از فامیل هیچ ابایی نداشته ونشون میداده که دوست دختر داره پس بعدا هم ترسی ...

خودمم خیلی رو این قضیه گیر داشتم ولی گفته کنار میزاره حتی پسر خالم میگف اگه یروز رفت سمت اینکارا خودم حسابشو میرسم چون همه پسر خاله هام دوست دختر داشتن حتی وقتی ازدواج کردن خط شونو عوض کردن و فقط چسبیدن به زنشون 

خیلی تو دوراهی گیر کردم چند روزه به هیچ نتیجه ای هم نرسیدم

خیلی فرصت داری برو دانشگاه به خودت زمان بده‌.ایشون اگه به شما علاقه داره پس دوس دختر داشتنش چیه.فور ...

پارسالم گفته بودن کلا گذاشته کنار که زن بگیره ولی تو این یه سال جلوی خاله هام ازشون میگفت و حتی چند بار خودم دیدم زنگش میزنن وقتی به اونایی ک واسطه کرده بودن گفتم اونا گفتن نه میزاره کنار و من باهاش حرف زدم و با من طرفه 

پارسالم گفته بودن کلا گذاشته کنار که زن بگیره ولی تو این یه سال جلوی خاله هام ازشون میگفت و حتی چند ...

گوش به این حرفا نده آدم هوس باز هیچ وقت درست نمیشه.آیندتو خراب نکن.هیچ مشکلی نیست که با ازدواج درست بشه چه دختر بازی باشه چه اعتیاد.عاقل باشقاطع بگو نه و فکر درست باش به وقتش بهترین ازدواج رو میکنی عزیزم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
خودمم از این بابت خیلی میترسم فقط گفته میزارم کنار

به عمل کار برآید به سخن دانی نیست 

بسم الله اول اگه تونست بذاره کنار بعد بیاد جلو

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
خودمم خیلی رو این قضیه گیر داشتم ولی گفته کنار میزاره حتی پسر خالم میگف اگه یروز رفت سمت اینکارا خود ...

پسرای این روزها از هیشکی نمیترسن.بعدکه شما عقد کردی میگن بسوز وبساز ودیگه نه راه پس داری نه پیش 

سنت کمه موقعیتهای بیشتری پیدا میکنی اصلا اینکارو نکن.الان دوستش داری میگی باشه میسوزم ومیسازم ولی گفتن سوختن وساختن با انجام دادنش خیلی فرق داره 

یه نه بگو خودتو راحت کن

دقیقا مشکل منم همینه اینا فقط سرحجاب گیرن ولی به دختر بازی پسرشون کار ندارن😂

پس پدر پسره هم گنده. 

هیچ درکی از اسلام نداره. الکی ادعای اسلام میکنه. 

دوست دختر داشتن خیلی بدتر از بی حجابی هست. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یعنی فعلا میخواد دختر بازی کنه تا شما جوابت رو بدی؟ ۱۸ سال سن خیلییییی کمی واسه خانه داری و شوهر دا ...

منم گفتم آماده نیستم واسه ازدواج هنوز میخام درس بخونم گفتن فعلا نامزد باشیم یه حرفایی زده بشه ک منم درسمو بخونم چون من اصلا خودمو اماده ازدواج نمیبینم ولی همون نامزدیم دودلم

برو دانشگاه درس بخون کار که پیدا کردی اونوقت ازدواج‌ کن اونم نه با پسرخاله ای که انقدر دوست دختر داش ...

واقن خودم برنامم واسه ایندم همین بود ولی وقتی اومدن گفتن فهمیدم چقد دوسش دارم ولی این مورد دختر بازیش کلن دودلم کرده