بچه ها سلام ..من خیلی میترسیدم از عکس رنگی تا اینکه تصمیمو گرفتم با بیهوشی انجام بدم که خداروشکر که با بیهوشی انجام دادم چون هر دو تا لوله هام بسته بود ..خیییلیییی خوب بود یه خاطره خیلی خوبی موند توی ذهنم ..برگردم به عقب باز با بیهوشی انتخاب میکنم
خوش به حالت من که یه هفته پیش رفتم مردم و زنده شدم،،آخرم از بس درد داشتم نداشتم زیاد مواد تزریق کنه،حالا نمیدونم باز شدن یا نه،،حیف یه میلیون پولاک که سوخت شد
دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بدون بیهوشی کردم جوری میترسیدم موقغی ک داشتم شلوارم درمیاوردم زار زار گریه میکردم 😂😂 سکته کرده بودم حتی پشیمونم شدم ولی راه برگشتی نبود شروع کرد ب گرفتن عکس و کارا 😐😐 باورت میش فقط درد پریودی بود انکار کمی بهت فشار میومد فقط لعنت میفرستادم برای اومایی ک منو ترسوندن تو همین سایت لعنت
سلام عزیزم کدوم شهری.. چرا من پرسیدم گفتن نمیشه من یه بار انجام دادم خیلی درد کشیدم
من رفتم شیراز انجام دادم ..خداییش عالی بود عالللی ..ببین من اینقدر ترسو هستم و.ترس داشتم ولی با بیهوشی ده دقیقه ای زود کارتو انجام میده راحت شدم از این کابوس عکس رنگی