2777
2789
عنوان

لکه بینی ...

178 بازدید | 13 پست

من یک هفته از پریودم گذشته الان سه روزه لکه بینی دارم علائم پریودی دارم حتی بیشتر از همیشه 

پاهام خیلی درد میکنه اصلا نمیتونم خیلی سرپا باشم درد زیر شکم دارم ولی پریود نمیشم 

امردز دوبار بی بی چک زدم جفتشم منفی بود 

نکنه بارداری خارج از رحمه ؟؟😩

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

بارداری خارج رحمی بیبی مثبت میشه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری خارج رحمی بیبی مثبت میشه 

پس  چم شده 

از کمر درد و پا درد نمیتونم سر پا شم

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

نه صب کن ببینم پری میاد یا نه اگه نیومد برو از بده خیالت راحت بشه 

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀
بیبی چک خطا داره میخوای آزمایش بده 

ازمایش الان مشخص میکنه ؟؟

برا سونو زوده هنوز؟؟

نه صب کن ببینم پری میاد یا نه اگه نیومد برو از بده خیالت راحت بشه 

آخه درد زیر شکم و کمر درد و پادردم زیاد تا به حال انقدر درد نداشتم 

خیلی معذرت میخوام ترشح ام خونابه اس اصلا زیاد نیست خیلی کم بعد هر بار که رفتم دستشویی 

حالا صبر کن چند روزم اگه پریود نشدی آزمایش بده سونو که زوده 

با این دردا چه کنم

پس چند روزم صبر کنم بعد برم پیشه متخصص ؟؟؟

یا خودم برم آزمایش بدم؟

آخه درد زیر شکم و کمر درد و پادردم زیاد تا به حال انقدر درد نداشتم  خیلی معذرت میخوام ترشح ام ...

صورتی کم رنگ هستش یا قرمز پرنگ؟ 

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀
صورتی کم رنگ هستش یا قرمز پرنگ؟ 

کم رنگ

کم رنگ

شاید لانه گزینی باشه 

شایدم لک داری بخاطر پری قبلیه ی هفته دیگ پری کامل شی حالا هرچی خیره 

شاید لانه گزینی باشه  شایدم لک داری بخاطر پری قبلیه ی هفته دیگ پری کامل شی حالا هرچی خیره  ...

خیلی ممنون