2777
2789
عنوان

توروخدا ی جوابم ب من بدین 😭

95 بازدید | 18 پست

ی خاستگار دارم ک یه ماهی باهم دوست بودیم و خلاصه همو دوست داریم قرارع چند روز دیگع بیان خاستگاری بی‌خیال این من تو ماشین یهویی هول هولکی گفتم بهش میرسم خوشبخت میشم اومد شر خیلی استرس ترس داشتم ک میشع نمیشه شب موقع خاب گفتم بزار یکی دیگع بگیرم الله اومد بچها میگین شره درسته؟اخه معجزه میشه بیرون رفتنامون انگار خداباهامونه ف ال ستاره چینی هم جفت اومده خیلی میترسم بابت استخاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیتو بر پایه فالو استخاره نساز 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
نفهمیدم چی می گی

من بخاطر ی مشکلی خیلی استرس از دست دادانشو داشتم بدون هیچی استخاره گرفتم ک‌ب عشقم میرسمو خوشبخت میشم شر اومد اخرشب ک‌اروم شدم باز استخاره گرفتم الله اومد 

واسم سوال شده اون شر ک‌اومد یعنی بهش نمیرسم؟