2777
2789

اول اگه نمیزنیدم باید بگم که مامانم عقلش در حد بقیه ی مادرها نیست(یه کم عقب افتادگی و مشکل کم ذهنی و کند ذهنی داره که ارثی شون هست یه خواهرش دیگه کاملا عقب افتاده اس حدود 50 سالشه با عقل بچه 5 ساله و چون ظاهرش هم مشکل داشته نتونستن شوهرش بدن، بعد از اون با یه کم اختلاف مامانه منه ولی چون ظاهرش مشخص نبوده موفق شدن شوهرش بدن.)

از همون اول ازدواج تا همین امروز مامانم مثه بچه ها روزی سه بار گزارش کامل همه زندگیمونو به مامانش میده، از اولین روزش توی خونه ی شوهر از خونه ی شوهر دزدی میکرده میبرده خونه باباش، بعد از مدتی بابام میفهمه جلوشو میگیره، حتی من بارها اسباب بازی های گرونه خودمونو خونه مادربزرگم میدیدم که مامانم دزدکی از ما برده بود برای داداش هاش که چند سالی از ما بزرگتر بودن یا واسه بازی بقیه نوه ها که میرفتن خونه مامانش.

اینارو گفتم که بدونید وضع فهم و درک مامانم از مادری توی چه سطحی بوده که حقه بچه های خودشو میدزدیده برای خواهر برادرش هاش یا بچه هاشون!!!

ولی الان دیگه نمیشه چشمامو ببندم بابام قبلترها حداقل باهاش برخورد میکرد اما الان چند سالیه نمیدونم چیکارش کرده که بابام هم شده پیشمرگه خانواده اش!!! (دعا توی اتاقشون و بالشت بابام پیدا کردم که خواهراش چند بار اومدن بردنش نمیدونم حالا تاثیر اونه یا نه). الان داره همه خونه زندگیمونو به باد میده، یه برادر و یه خواهرش خیلیییی عوضی اند خیلیییی... اینم ساده اس عقلش نمیرسه خواهر برادرهاشم اطلاع دارن از وضع اش واسه همین همه جوره دارن میدوشن اش، شدیم گاو شیرده، حتی داداشش یه کلی وام با حسابا مامانم گرفته برا فرار مالیاتی دستگاه پوز به اسمش زده و پای مارو هم برای تخلفات مالیاتی گیر کرده!!!! خیلییییی کارهای بدی باهامون کردن و میکنن... الان مجاله ذکره همش نیست

بخدا دیگه نمیکشم، مامانم هیچی نمیفهمه خواهراش با دختراشون جلوی من یه حرفایی درموردش میزنن مسخره اش میکنن که عقلش کمه و انقد راحت ازش سواری میگیرن، حتی جلو خودش گاهی روشونا کج و معوج میکنن... هرچی بهش میگم بامن دعوا میکنه جای دیدن واقعیت! تا حالا صدبار بهش گفتم خواهربرادرهات دارن ازمون سواری میگیرن اونا فقط به فکره خودشونو خانواده اشونن تورا ولت کنن خودتا جر میدی کبد و کلیه ات رو هم میذاری تو سینی تقدیم شون میکنی... 

چیکار کنم؟؟؟ اعصاب برام نمونده

با این توضیحات، باید بگم دیدگاه مادرتون را نسبت به خانواده اش به هیچ عنوان نمی تونید عوض کنید.‌‌‌..دنبال راه حل دیگه ای باشید. مثلا رفتن به یک شهر دیگه، یا شما بچه ها رفت وامدتون را قطع کنید 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم پدرت هم مادرت مشکل دارن؟

بله، البته بابام خیلیییی کمتر اذیت کرده، ینی اگه پرمون به پرش نخوره اصن کاری به هیچی نداره ینی اصن مرده زنده مونم براش مهم نیست گاهی جنون میگیردش که اونم خیلی لطمه مالی نمیزنه....

ولی مامانم... بخدا اعصاب برام نذاشته، یبار یه خانمی خرش کرد بردش توی این شرکت هرمی ها بیز... کلی هم آبرو مون رفت هم مقدار خیلی زیادی پول از دست دادیم، خانواده اشم که دیگه نگم.... یه خواهرش و یه برادرش همه جوره سوارمون شدن ...

چه وضع بدی خدا مشکلت حل کنه باید رگ خواب مادرتو پیدا کنی باهاش نشین مثلاً عاقلانه و منطقی حرف بزن مثل مامان بزرگت باهاش رفتار کن یعنی ببین اونا باهاش چطور رفتار میکنند ک ازشون حرف شنوی داره توهم همون کارو کن وبا محبت اول ب خودت جذبش کن باید ب این نتیجه برسه ک تو خیرخواهشی وعاقلی وبعد ازین گزارشات رو ب تو بده ن دشمنانش مواظبش باش وکمکش کن انشاءالله خدا تواین راه موفقت کنه وبهت صبر وارامش بده

أ اربابٌ مُتَفَرِّقونَ خیرٌ امِ اللهُ الْواحدُالْقَهّار❤️پیامبر ﷺمی فرمایند:ای مردم، پرودگار شما یکی است و پدر شما نیز یکی است، آگاه‌ باشید که هیچ عربی بر غير عربی و هیچ غيرعربی برعربی، سفیدی بر سیاهی و سیاهی بر سفیدی، برتری ندارد مگر در پرهیزگاری📚مسند أحمد:٢٣۴٨٩#قال_تعالی:ای مردم، بی شک، شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و شما را تیرەها و قبیلەها قرار دادیم، تا یکدیگر را بشناسید، همانا گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست.[ الحجرات:١٣ ]
با این توضیحات، باید بگم دیدگاه مادرتون را نسبت به خانواده اش به هیچ عنوان نمی تونید عوض کنید.‌‌‌..د ...

ببنید خیلیییی ساله پیش که بابام هم هنوز اینجوری پیشمرگه خانواده مامانم نشده بود و میدونست اوضاع چجوریه من چندین بار رفتن به شهره دیگه رو مطرح کردم مثلا ماها چون شهره دیگه باید میرفتیم بهشون میگفتم بابا هم بازشست شده کاری ندارید اینجا با ما بیایید فلان شهر پیشه ما باشید پیشه بچه ها و خانواده اتون... مامانم دعوا و داد و بیداد راه مینداخت که خانواده من مامان بابام و خواهر برادرهامن...

حتی یه روزم ازشون جدا نمیشه هر روز از صبح تا ظهر 20 بار تلفن و پیام ظهرم بدو بدو ناهارشو میخوره میرن با خواهرش یا خونه مامانش یا خونه اون خواهر سلیطه اش جمع میشن و تا شب بعد از تاریکی میاد خونه الان سالهاس برنامه اشون همینه اصن نمیفهمه که شوهر کرده و خانواده اش الان شوهرش و بچه هاشن، ما دوتا رو هم کرده غلام و برده خانواده اش من خیلی ساله پیش که چشمم باز شد و عقلم رسید با دعواهای فراوان خودما از زیر بردگی نجات دادم دلی داداشم چون خیلی مامانیه برا شاد کردن مامان جونش شده مستخدم و برده خانواده اش. به داداشم چند باری گفتم میگه میدونم!!! ولی حرفش با عملش یکی نیست!!! گمونم به خاطر مامانمه، مامانم باید ببره از خانواده اش تا ما همه مون راحت بشیم

وااااای چقدر متاسف شدم. گوشی مامانتو یواشکی یه کاری کن نتونه باهاشون در ارتباط باشه. ب نظرم از دایی ...

با چندتا کارمند مالیاتی و آدم متخصصش حرف زدم، بستگی به پرونده اش داره که الان تازه میخام بررسی کنیم ببینیم برا مالیات چیکار کرده، ولی میدونید حتی سو استفاده ها مالی و وامی و مالیاتی داداشش رو هم رو کنم فک میکنم اونی که آدم بده میشه من هستم و منو میکشن!! باید قبلش یه کاری کنم مامانم و همه خانواده ام بفهمن که خانواده اش دارن باهاش چیکار میکنن

ببنید خیلیییی ساله پیش که بابام هم هنوز اینجوری پیشمرگه خانواده مامانم نشده بود و میدونست اوضاع چجور ...

پس با این اوصاف، شما باید به فکر نجات خودت باشی. به بهانه درس یا کار برو شهر دیگه ای و مستقل شو و ارتباطت را با خانواده مادری قطع کن. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چه وضع بدی خدا مشکلت حل کنه باید رگ خواب مادرتو پیدا کنی باهاش نشین مثلاً عاقلانه و منطقی حرف بزن مث ...

دوسته عزیزم خیلییییی راه کاره خوبی دادید، انشالا که هرجا هستید سلامت باشید خیلی فکره خوبیه. باید کم کم دلشو نسبت به خودم نرم کنم اول بهم اعتماد پیدا کنه و توی اون مدت هیچی راجع به خانواده اش نمیگم و بعدش باهاش رف میزنم. البته یه مشکلی که هست فقط خانواده اش مامان و داداشم رو نسبت به من شستشو مغزی دادن، در دی که خواهراهاش و مامانش به مامانم اینا یاد دادن حتی پیش من با تلفن وقتی ااوناا پشت خط اند حرف نزنن، ماامانم میره تو دستشویی اگه من پیشش باشم برا حرف زدن با خانواده اش، یا حتی مامان بابام میرن اتااقشون درو میبندن، یا وقتی حضوری پیشه هم دیگه جلوی من سریع بحث رو عوض میکنن من که میرم مثلا آشپزخونه وسیله پذیرایی بیارم یهو شروع میکنن پچ پچ حرف زدن، اون قضیه ها ماالیاتی یا وام هارو خودم با کلی زرنگی فهمیدم مثلا یبار چند هفته هر روز صبح تا ظهر دایی ام میومد مامانم رو بر میداشت میبرد مشکوک شدم تا ته توش رو در آوردم، خانواده اش خیلیییی سلیطه اند شیطون رو هم درس میدم مدام هم به مامانه من درس یاد میدن مخصوصا در مورد من چون فهمیدن هم که من مثه خودشون نیستم خیلی باهام بد شدن و حواسشون بهم هست(بقیه خاله ها دختراشونم مثه خودشونن)

پس با این اوصاف، شما باید به فکر نجات خودت باشی. به بهانه درس یا کار برو شهر دیگه ای و مستقل شو و ار ...

بله درسته، ولی ها وقتی میدونم که اونا اینجا دارن چیکار با خانواده ام میکنن نمیتونم عصبی شدم... چندین باری دور شدم، خواستم چشمامو ببندم ولی ببینید مثلا اگه مامانم سهم ارث اش رو بده به داداشش میدونید چه ضرر مالی ای واسه ما هست خب این پولا حقه ماعه، بعد اون زنه دایی ام بخوره!!! که فوق العاده هم مزخرفه دیگه اون ازینا بدتره، همه شونا خر کرده و مدام میاد بهشون میگه وای من بچه هام پول نداریم گوشت بخورن پول ندارم گردو بخورن!!!(بعد فقط هزینه غیر انتفاعی ها بچه هاش ترمی 60 به بالاس!!! خرج هایی میکنن که بیا و ببین ولی فقط برا خر کردن مادر شوهر و خواهرشوهر هاش فقط ادای گداها رو در میاره!! که اجاره مغازه هم ندن!) مغازه پدری و ارثی همه بچه هاا رو غصب کردن و اجاره باید به مادر دایی ام اینا بدن نمیدن(خیلییی گرونه مغازه و اجازه اش ماهی 100 میلیون به بالاس)

بنظرم حتما و حتما و حتما در مورد این مساعل با یه مشاور یا اگه میتونی روانشناس صحبت کن

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻