2777
2789
عنوان

امروز رفتیم سونو گرافی ...تعجب کردم

499 بازدید | 24 پست

تو شهر این مرکز معروف تره بعد هم رادیولوژی دندان و سونو و اینا باهم تو این مرکز هستن ... بعد رییس مرکز هم یه مرده خودش رادیولوژی خونده و سونو ها رو انجام میده ... تقریبا ۵۵ و اینا باید باشه با مامانم رفتیم از من اول سونو گرفت منشی زنش هم بود پیشم ... بعد مامانم سونو سینه داد قشنگ باید سینه ها رو در میاورد لباس رو میزد بالا !!!! هیچ نگاه غیر متعارفی هم نداشت ... من تعجب کرده بودم تازه مامانم میگه اینا سونو واژینال هم انجام میده ...بچه ها تخصص رادیولوژی تاپ ترین تخصص پزشکی هست .. ولی میگم همسر این متخصص ها چه طوری راضی میشن اخه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماواقعابه اینکه میگن دکترمحرمه اعتقاددارید

در موارد اورژانسی بله ... وقتی مریض وضعیتش خیلی حاده ... یا تو روستاها زایمان های اورژانسی رو به دانشجویان پزشکی مرد هم اموزش میدن اگه نیاز شد .... ولی درموارد غیر اورژانسی نمیدونم

گلم منم میخوام ی سونی سینه برم میشه لطفا کنی بگی مشکل مامانت چی بود من درد سینه دارم

دکتر قبلا به مامانم گفته بود کیست های کوچیک داری .... مامانم هم مث شما زیر سینش یه کم درد میکرد ولی دکتره گفت مشکلی نیس .. انشاالله واسه شما هم خیره عزیزم ❤️

در موارد اورژانسی بله ... وقتی مریض وضعیتش خیلی حاده ... یا تو روستاها زایمان های اورژانسی رو به دان ...

اخه یه کلیپایی ازدکتراجدیدن دراومده وقتی بیماربیهوشه ادم واقعامیمونه به کی اعتمادکنه من شخصن حتی امپولم پیش تزریقاتی مردنمیزنم