2777
2789
عنوان

همکلاسیم بهم پیشنهاد داد (پسر)

4696 بازدید | 92 پست

سلام بچه ها یکی از همکلاسی هام از همون اوایل کلاس خیلی توجه میکرد بهم یعنی یهو نگاش میکردم میدیدم خیره شده به من یا دوستام میگفتن ک فلانی نیم ساعته زل زده بهت منم خب ازش خیلی خوشم نمیومد چون از لحاظ قیافه خیلی خیلی از من پایینتره ولی خب ادم بسیار معقول و سرسنگینیه اصلا اهل شوخی یا حرفای چیپ و مسخره نیست کلا سرسنگینه 

حالا دیروز یهو یه ناشناس بهم پیام داد و خودشو معرفی کرد فکرکردم دوستامن و دارن اذیت میکنن چون خیلی میگفتن نگات میکنه و ... و این اقا شمارمو نداشت اصلا اصلا

گفت از یکی تو کلاس گرفتم

بعد دیگه مطمعن شدم خودشه اولش یکم سوالای درسی کرد و بعد گفت نمیخواستم بگم ولی الان باید بگم ک دوست دارم بیشتر با شما اشنا شم و ببخشید ک تو کلاس همیشه زیر نظرتون دارم 

منم گفتم ن شما منو میشناسی ن من شمارو و وقتم با ارزش تر از رابطه اس 

اونم گفت بله درست میگین اشتباه از من بود که اومدم حرفمو گفتم شب بخیر 

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

میشه برام گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12139629&slug=کدوم-لباس-مجلسی-عکس&postId=312186871

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق خودته تصمیم بگیری که وارد رابطه بشی یا نه ولی حس میکنم میتونستی ملایم تر جواب اون بنده خدا رو بدی

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

با مامانم درمیون گذاشتم و اون گفت اشتباه بودع حرفت الان فکر میکنه که تو گفتی وقتم مهم تر از توعه برام

الان نمیدونم چیکار کنم چجوری جمع کنم حرفمو

کمکم کنید 😢

چون واقعا خانواده خوبی ان و خانوادشو میشناسم خودشم کیس خیلی خوبیه ن از نظر قیافه و پول

فقط از نظر سرسنگینی و خانواده داریش

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.