2777
2789
عنوان

بچه هااا منو یادتونه

183 بازدید | 24 پست

هفته پیش بود تقریبا، خیلی ها گفتین بیخیال باش برا خودت باش، نمیشه نمیتونم 😭😭😭😭😭بخدا کم آوردم چرا من نباید برا کسی مهم باشم آخه بخدا فقط خدام میدونه چقد تنهام 😭😭😭اونم دیگه جوابمو نمیده من الان دوشبه تو فکر خو کشیم 😭😭😭نمیتونم به این زندگی ادامه بدم، 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

بخاطره ب پسر میخوای خودکشی کنی بجاش ایمانتو قوی کن با خدا باش دستتو بکیره

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطره ب پسر میخوای خودکشی کنی بجاش ایمانتو قوی کن با خدا باش دستتو بکیره

پسر چیه بابا، گور بابای نرهای دنیا، من دیگه از همه چیز بریدم 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
خودکشی کنی مهم میشی؟؟تو دل منم پر اضطرابه اما توکل بر خدا

دنبال مهم بودن نیستم، دیگه تحمل ندارم، حتی تحمل شیطونی ای بچه هامم ندارم 😭😭😭مادرم بحای دلداری بگه چته چه مرگته چرا شدی این میگه مریضی تو رسما بهم میگه روانی 😭😭😭😭

پسر چیه بابا، گور بابای نرهای دنیا، من دیگه از همه چیز بریدم 

همه مشکل دارن این دنبا کلا قراره انسان تو زجر زندگی کنه بایذ تحمل کرد و ساخت به چیزهای خوب فک کن به خودت امی  بده

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
عزیزم توکل کن، قوی باش، خودکشی به چه قیمت؟؟!!ا

به قیمت نبودن، اینکه یه پایی داشتم تا مرگم برسه خیلی بهتراز اینه که هر روز عذاب بکشم، 

دنبال مهم بودن نیستم، دیگه تحمل ندارم، حتی تحمل شیطونی ای بچه هامم ندارم 😭😭😭مادرم بحای دلداری بگه ...

شاید افسردگی گرفتی . ببخشید روانی اونا هستن که درک نمیکنن روان آدم هم خسته و بیمار میشه. خودت به خودت کمک کن قرآن بخون . به بچه هات فکر کن که در نبود تو درد مادر خودکشی کرده رو باید رو دوش بزارن. ذکر بگو . صدای اذان خیلی آرامش میده به من‌ . سر نماز درداتو به خدا بگو بگو بگو و گریه کن . اگه حالت بهتر نشد بیا هر چی خواستی به من بگو 

همه مشکل دارن این دنبا کلا قراره انسان تو زجر زندگی کنه بایذ تحمل کرد و ساخت به چیزهای خوب فک کن به ...

فکر میکنم میخوام خوب باشم فقط بجه هامو دارم، اما حوصله اوناهم ندارم دیگه چیکار کنم 😭😭😭همش سرشون داد میزنم، میزنم شون، نمیتونم خودمو کنترل کنم، 😭😭😭😭😭😭خیلی سعی کردم نمیشه نمیشه، بیشتر بخاطر بجه همه که نمیخوام باشم، حس میکنم بودنم بیشتر اذیتشون میکنه، دلم براشون میسوزه برا همینه نمیخوام باشم، وقتی داد میزنم میترسن 😭😭😭😭نمیتونم خودمو کنترل کنم 

شاید افسردگی گرفتی . ببخشید روانی اونا هستن که درک نمیکنن روان آدم هم خسته و بیمار میشه. خودت به خود ...

عصبیم خیلی، حوصله هیچ چیزو ندارم، دیگه حتی حوصله حرف زدن با خدارو ندارم 😭😭😭میدونی من از بچگیم زندگی نکردم فقط تحمل کردم صبوری کردم، نمیتونم دیگه، اصلا فکر نمی‌کنم چجوری باشم چون مادر خوبی نیستم 😭😭😭مادر خوب بچشو نمیزنه که، موهای بچشو نمی‌کشه که 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭نمیخوام باشم دیگه، کاش یه بلایی بیاد منو بگیره از اهشون 😭😭😭از گریه هاشون 

عصبیم خیلی، حوصله هیچ چیزو ندارم، دیگه حتی حوصله حرف زدن با خدارو ندارم 😭😭😭میدونی من از بچگیم زند ...

بخدا به یه روانشناس نیاز داری. خوشبختی پشت کوه نیست بخدا . یه استکان چایی هم برای خودت میریزی پر حس خوب و قشنگه . یه مشاورهایی هستن تلفنی مشورت میدن . فکر کنم دفتر مراجع تقلید هم خانم هایی هستن که راهنماییت کنن. تروخدا بچه رو نزن و از دلش در بیار . ببین خودت سختی کشیدی . منم کشیدم الان بچه هام رو نمیزارم اذیت بشن میگم گناه دارن و یاد مظلومیت خودم می افتم . با روان بچه ات بازی نکن. فکر خودکشی رو هم بزار کنار که بدبخت تر میشی

بخدا به یه روانشناس نیاز داری. خوشبختی پشت کوه نیست بخدا . یه استکان چایی هم برای خودت میریزی پر حس ...

😔😔😔نمیخوام که دست خودم نیست، 3 سالشونه همش 😭😭😭همش عذاب وجدان دارم، خستم خواهر، تنها مار خونه، تنهذ فکر آینده بودن، تنهایی فکر تربیت بچه شوهرم هیچکدوم اینهارو همراهم نیست، همراهیش نخواستم مداخله میکنه تو کارم، اصلا اون تایمی هم خونه هست برا من که هیچ برا بچه هاشم وقت نمیذاره، پیش ما هستش بیرون میره تا صبح بیرونه، کاش راهی لگد دیگه نبینمش، مجبور نبودم تحملش کنم کاش میشد راهمو جدا کنم ولی نمیتونم 😭😭😭

😔😔😔نمیخوام که دست خودم نیست، 3 سالشونه همش 😭😭😭همش عذاب وجدان دارم، خستم خواهر، تنها مار خونه، ...

عزیزم درکت میکنم که خسته ای . مادر بودن سخته اما دلم گرفت برای بچه هات    نباید انقدر به خودت فشار بیاری. بهترین مادر دنیا اونی نیست که همه چیز برای بچه هاش فراهم کنه . بهترین مادر کسیه که درک کنه حس کودکانه بچه شو. منم خودم خیلی پیش میاد بچه هام رو دعوا میکنم اما واقعا میرم و از دلشون در میارم و تا نخندن و مطمئن نشم کنار نمیرم. شما زیادی تحت فشاری

عزیزم درکت میکنم که خسته ای . مادر بودن سخته اما دلم گرفت برای بچه هات     نباید انقدر به ...

چیکار کنم الان بازم مشاوره جواب میده 😔