2777
2789
عنوان

بچه هااا منو یادتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 24 پست
چیکار کنم الان بازم مشاوره جواب میده 😔

اره بچه هات کوچیکن تروخدا دیگه نزن   باهاشون نقاشی بکش و ......

مشاوره هم جواب میده بشرطی که خودت هم کمک کنی به خودت . صلوات بگو وقت عصبانیت . به پشیمون شدنت فکر کن به این که می خوای بچه هات هیچی هم نداشته باشن ولی یه زندگی آرام داشته باشن با روان سالم ان شاالله. من خودم استرس دارم صلوات می فرستم و میسپورم به خدا به خودش قسم پیش اومده سر موضوعی خیلی اذیت شدم و خیلی طول کشیده تا جواب گرفتم اما ته دلم قرص بوده که خدا هست . پناه ببر به خدا 

اره بچه هات کوچیکن تروخدا دیگه نزن   باهاشون نقاشی بکش و ...... مشاوره هم جواب میده بشرطی که ...

نقاب میکشم بازی می‌کنم، ولی دوقلون، سازش ندارن باهم همین که از پیششون بلند میشم شروع میکنن دعوا گرفتن انگار همه چیزهای دورم ساخته شدن تا منو ازبین ببرن، 💔

باشه ممنون از وقتی که گذاشتی میگردم دنبال مشاور خوب ببینم چی میشه، فکری بحال خودم کنم حداقل 😭😭😭

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقاب میکشم بازی می‌کنم، ولی دوقلون، سازش ندارن باهم همین که از پیششون بلند میشم شروع میکنن دعوا گرفت ...

وای بچه های منم اینطوری هستن . دوقلو نیستن اما دقیقا عین تام و جری رفتار میکنن. درکت میکنم پس منم از دعواهاشون اذیت میشم چون شخصیتم درونگراست  اما روانشناس میگفت بزارید دعوا کنن چون از هم یاد میگیرن فقط نزارید به هم آسیب بزنن و موقع خطر خودت وارد شو . 

مواظب خودت باش عزیزم تو هسته مرکزی اون خونه هستی برات آرزوی سلامتی و دل خوش دارم از ته قلبم  

وای بچه های منم اینطوری هستن . دوقلو نیستن اما دقیقا عین تام و جری رفتار میکنن. درکت میکنم پس منم از ...

ممنونم مهربان جان 😔🙏

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
به قیمت نبودن، اینکه یه پایی داشتم تا مرگم برسه خیلی بهتراز اینه که هر روز عذاب بکشم، 

ببین نمیخوام قضیه رو خیلی معنوی کنم برات، ولی جسمت اره دیگه نمیمونه، ولی میدونی باز خودتو تو عذاب بزرگتری میندازی، من دوست صمیمیم دوران مدرسه خود کشی کرد ولی همیشه خوابش رو میبینم که تو چه شرایطیه

ببین نمیخوام قضیه رو خیلی معنوی کنم برات، ولی جسمت اره دیگه نمیمونه، ولی میدونی باز خودتو تو عذاب بز ...

چجوریه شرایطش 😔کاش یه نقطه کوچیک امیدی برام باز شه، هرچند کوچیک، ولی نورشو ببینم 

چجوریه شرایطش 😔کاش یه نقطه کوچیک امیدی برام باز شه، هرچند کوچیک، ولی نورشو ببینم 

میبینی آن شا شک نکن...قلبت رو از حالت مشکی یا خاکستری به سمت نور سفیدی بیار..به خدا که خودکشی راهش نیست..

عکسش رو تو آلبوم میبینم حالم واقعا بد میشه..‌مادرش هم همیشه میگه تو شرایط خوبی نمیبینمش

میبینی آن شا شک نکن...قلبت رو از حالت مشکی یا خاکستری به سمت نور سفیدی بیار..به خدا که خودکشی راهش ن ...

سعیمو میکنم، امروز یکم بهتر بودم، ینی خیلی سعی کردم که بهتر باشم کمی هم  موفق شدم