2777
2789

۱ .طرف عاشقته ولی باز سنتی سنش مناسبه پول... عالی . اختلاف سن یکسالولی دوسش نداری

۲. طرف سنتی  اختلاف سن ۱۵ سال شرایط مالی پولی عالی توهم یه کوچولو میدونی ک میتونی بهش علاقه مند بشی

باور میکنین فشار عصبی فکری گرفتم بابتشون فشار خانواده و این ک میگم نکنه تصمیم اشتباه بگیرم چقد سختههههه مرحله ازدواج  من زیاد خاستگار داشتم رد کردم شاید نزدیک ۳۰ تا میگن ک من وسواس دارم انتخابام اشتباس دیگه میترسم انتخابم کنم میگم نکنه پشیمون بشم میترسمم با کسی ازدواج کنم ک دوسش نداشته باشم مگه چند بار ازدواجدمیکنم میگممم ک دیگه نمیخوام اصلا ازدواج کنم مسیرم نمیخوام ازدواج باشه میگن نمیشههههه دیگه باید تمومش کنی ....حوصله مجردیتو نداریمو باید بری سر زندگیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بگو چند سالته؟

من ۲۲ ولی چون خانوادمون همه سن کم ازدواج میکنن و تنها دختر مجرد فامیل منم هرچند سنم کمه ولی خستشون کردم از بس ک اسممو میارن هر روز بحث ازدواج منه واقعا پدرم خسته شده از تحقیق ازین ک این ک بره ببینه این پسر خوبه نیس میترسن از اردواج باغریبه دیگه گفتن میون اینا یکیو انتخاب کنم 

من ۱ چون میگی عاشقمه بعدم بقیا شرایط بسنج خوبیاشون بدیشاون بنویس مقایسه کن رو کاغذ ویادت باشه هیچکس ...

خانوادم میگن عشق اون مهمه ن اونی ک دوسش داری ولی من بعد تقریبا ۸ سال هنوز بهش علاقه مند نشدم مطعنم هیچ وقت بهش راضی نمیشم 

من ۲۲ ولی چون خانوادمون همه سن کم ازدواج میکنن و تنها دختر مجرد فامیل منم هرچند سنم کمه ولی خستشون ک ...

اون مورد ۱۵ سال بزرگتر بنظرم مناسب نیس تازه تو دهه ۲۰ سالگیت هستی اون اقا ۳ سال دیگه ۴۰ سالش میشه حتما ازدواج کنی میگه من سنم بالاس باید بچه دار بشیم اکثر اقایونی ک سنشون خیلی بیشتر از خانم باشه رئیس بازی در میارن و میخوان حرف فقط حرف خودشون باشه من بودم مورد کم سنو انتخاب میکردم

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
اون مورد ۱۵ سال بزرگتر بنظرم مناسب نیس تازه تو دهه ۲۰ سالگیت هستی اون اقا ۳ سال دیگه ۴۰ سالش میشه حت ...

درسته این من اون یکی پسرو میتونم هرچی بهش بگم ب حرفم ن نمیاره اما بعد شاید بیشترز ۸ سال دو دیقه هم دوس ندارم کنارش بشینم همه هم میگن این پسر چشه از خوشگلی خوشتیپی کم نداره ولی رضای خدا . حالا بنظرت مورد اول مناسبه ک افسردگی میگیرم کنارش؟

درسته این من اون یکی پسرو میتونم هرچی بهش بگم ب حرفم ن نمیاره اما بعد شاید بیشترز ۸ سال دو دیقه هم د ...

اگه کلا ازش خوشت نمیاد نمیتونی کنارش زندگی کنی اگه خوبیاشو در نظر بگیری و حالا خوشت بیاد ازش ی چیزی ولی کلا خوشت نمیاد اصلا نمیشه کاریش کرد 

در ضمن وقتی هی با خودت بگی و تلقین کنی ک من از فلانی خوشم نمیاد واقعا این حرف اثر میکنه و متنفر هم میشی از اون ادم

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒