2777
2789
نمیخوام خیلی بچرخم یه فروشگاه باشه همه چی داشته باشه تنوعش هم خوب باشه برم همونجا اگه بگین ممنون میشم
سیما جان من همه خریدای نی نیو از فروشگاه بهارک کردم
خیلی خوب بود
مثل شهرونده خودت هرچی دوست داری برمیداری میذاری تو سبد همه چیم داره
ولی کالسکه و کریر و اینچیزا نداره
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
پاساژ چهلستونم خوبه بهارک پایینتر از پاساژ چهلسونه تقریبا دو سه مغازه
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم تو همون خیابون بهار دقیقا روبه روی پارکینگ یه سردر حالت سنگی داره نوشته بهارک خورده ریز همه چی داره ، من الان که نی نی دنیا اومده هم هر چند وقت یه بار میرم یه سری خرید میکنم خیلی کیف میده آدم خودش برمیداره
پاساژ چهل ستون..همه چی داره...قیمتاش هم مناسبه کنار پاساژ یه مغازه ست کلی لباس داره خودت هز چی بخوای از توش برمیداری....اسمشو نمیدونم ...مغازه های بقلیش هم سرویس کالسکه داره...حتی تو همون پاساژ چهلستون
آره سونیا خیلی کیف میده