سیما جان من همه خریدای نی نیو از فروشگاه بهارک کردم خیلی خوب بود مثل شهرونده خودت هرچی دوست داری برمیداری میذاری تو سبد همه چیم داره ولی کالسکه و کریر و اینچیزا نداره
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
پاساژ چهلستونم خوبه بهارک پایینتر از پاساژ چهلسونه تقریبا دو سه مغازه
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
آره عزیزم تو همون خیابون بهار دقیقا روبه روی پارکینگ یه سردر حالت سنگی داره نوشته بهارک خورده ریز همه چی داره ، من الان که نی نی دنیا اومده هم هر چند وقت یه بار میرم یه سری خرید میکنم خیلی کیف میده آدم خودش برمیداره
پاساژ چهل ستون..همه چی داره...قیمتاش هم مناسبه کنار پاساژ یه مغازه ست کلی لباس داره خودت هز چی بخوای از توش برمیداری....اسمشو نمیدونم ...مغازه های بقلیش هم سرویس کالسکه داره...حتی تو همون پاساژ چهلستون