2777
2789
عنوان

تهرانی ها لطفا راهنمایی کنید

120 بازدید | 9 پست

سلام خانمها متاسفانه همسرم دچار سکته شده و از کار افتاده ست و ما با یک مستمری ۸ تومنی و یک پراید غرازه با وجود دو بچه داریم زندگی رو به سختی می گذرونیم با این شرایط من برای کمک به زندگیمون دست به کاری با گرفتن وام زدم که البته ضرر کردیم والان داریم قسط اون وامو میدیم البته وام های دیگه ای هم گرفتیم که حقوقی فعلا نمی مونه برام 

حالا سوال من از تهرونی ها اینه ما چند روز آینده برای چکاب شوهرم می‌آییم تهران آیا ارگان و نهادی هست کمکی به وضعیت ما کنه نمیدونم وام بلند مدتی چیزی اینم بگم الان ما حتی خونه هم توانمون نیست  اجاره کنیم و خونه پدرمیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.