2777
2789
عنوان

توروخداکمکم کنید

9 بازدید | 35 پست
سلام منوشوهرم ازاوایل ازدواجم باهم دعوامیکردیم ۱بارم زنگ زدبه بابام گفت 'خانوادش ولی همیشه درجریان دعواهستن میان پایین دعوارافیصله میدن ولی این بارسریه چیزمسخره شوهرم یه دعوایی راه انداخت که نگوبعدشم زنگ زدبه بابام که من اینانمیخوام ازخونه میندازمش بیرون چپ راستش میکنم بابامم این باردیگه شوهرمافوش دادکه بیخودمیکنی دست رواون بلندکنی دستاتامیشکنم بااینکه من همیشه احترام پدرشادارم ولی این باپدرم اونطوری حرف زدمنم اول به پدرم گفتم بیادنبالم ولی بعدپشیمون شدم گفتم نیااگه شوهرم میخوادخودش منوببره پیش باباش اینام گفت من دیگه خونه پدرش نمیرم منم گفتم دردت این بودتوعروسی ابروی منوببری حالا۱هفتست مادرش چشماشاعمل کرده من تمام کاراشوناانجام میدم فکرمیکنن وظیفمه به مادرم گفتم من دیگه نمیرم کمکش خونه بابای من نمیخوادبیادمنم دیگه نمیرم ولی مامانم گفت توبرواحترامشونم نگه دار'امروزبابام زنگ زدگفت هیچی بهت نگفته گفتم نه گفت عروسی خواهرتم حق نداره بیادخودم میام دنبالت گفتم باشه'ازیه طرف جلوفامیل ابروم میره ازیه طرفم ببرمش توعروسی میترسم یه دعواباداداشام راه بندازه به نظرتون چیکارکنم
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضبی مردا دم عروسی خواهر زن نریض میشن یا برا جهازه یا دوماد جدیده حسودن . چرا موقع دعوا بقیه رو دخالت میدن چه هانواده خوذت چه شوهرت کم سن و سالید؟؟
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
خب معلومه عروسى نیاد ضمنا چرا میزارید دعوا به خانواده ها بکشه، اینجورى جمع کردنش خیلى سخته، ماهم دعوا داریم در حد جنگ جهانى ولى به خانواده ها هیچ ربطى نداره، زود جمعش میکنیم که برا بقیه درد و سر نشه
آنقدر میخوانمت تا اجابتم کنى...
شیدابابام ایناازاولش این هرکاری کردهیچی نگفتن به خاطرمن سوارشده ازاون دامادای پروولی بابام گفت این باردیگه دهنشاآسفالت میکنم منم چیزی نگفتم آخه واقعاحق دارن من ۲۳سالمه شوهرم ۲۶عزیزم شوهرم ازاولش ازاونایی که همش تودعوادادمیزنه سریع میگه طلاق نمیخوامت
اشتباه کردم ازجدایی ترسیدم وگرنه ماخیلی پیش ترتونامزدی جدامیشدیم بهتربود دوستان شوهرم جلوهمه مشخص میکنه که دعواداریم من میگم بین خودمون حل کنیم
بزرگترین اشتباه اینه که دیگران چه خونواده خودت چه خونواده همسرت در جریان دعواهاتون قرار میگیرن خیلی بده همیشه سعی کنین مشکلاتتون رو از بقیه مخفی کنین خیلی چیزا باید بین خودتون دوتا بمونه باهم حلش کنین این همه بی احترامی آخه چرا؟