2777
2789
عنوان

لعنت به من پس انداز شوهرمو به باددادم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 29 پست

فک کردم حتما ریختی تو جوب 

این چ حرفیه 

یکی اینجا میگفت ۲۰۰ میلیون طلا خریدم گرمی ۲۸۰۰ 

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲

فکر کردم چی شده حالا، منم رو ۲۴۰۰خریدم،طلا رو باید برای سه سال به بالا خرید 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دست دو خانگی گرفتم گرمی 2390

خانگی ینی چی

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲

من ۱۳۰ میلیون طلا گرمی ۲۸۰۰ خریدم از فردای اونروز طلا نزولی شد😓

راستش دلشو ندارم دعا کنم گرون شه ولی اولین بار بود انقدر پول نقد داشتیم 

کاش میدادمش ماشین

بی ماشینی امونمونو بریده

دخترعموم خاست بفروشه قیمت خیلی کمترازطلافروش

خب پس چه ضرری کردی تو ک مفت خریدی 

میدونی اگه گرمی ۲۲۰۰ هم از طلافروش میخریدی کلی اجرت و سود ازت میگرفت؟؟؟!!

من ۱۳۰ میلیون طلا گرمی ۲۸۰۰ خریدم از فردای اونروز طلا نزولی شد😓 راستش دلشو ندارم دعا کنم گرون شه و ...

چن گرم خریدی

نه ولی میترسم پول لازم شه مجبور شیم بفروشیم همش ضرر

طلا رو.به این نیت بخرین که باهاش ی کار بزرگ کنین مثلا خونه بخرین یا خونه.تون بهتر کنین.اینجوری نگهداری ضرر نمیکنی

همتای مامانم بودم❤