2777
2789
عنوان

قرص های چاقی گین آپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 38 پست
پودرش تاثیریم داره؟

اره بهتر از قرصش

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای دونت نو منکه نخوردم تا حالا ولی بارکدم داره حتی میگن

هر شرکتی بارکد محصولشو رو جنساش میزنه دیگ 

ولی اون که مال ترکیه هست خیلی کمه اینجوری نیست که ترک فت و سایت الماس طب بیان بفروشن

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
یعنی چی خجالت میکشیدید؟ خوب خداروشکر

اول خوب بود بعد یمدت یجور شده بود که انگار بهش غذا نمی‌دادیم واقعا نگاه های بقیه عذاب آور بود

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
پس چرا بارکدش سری محصولات ترکیس؟

اصلا به بارکد هیج محصولی دقت نکنین دوستم یسری چیزا راجب شرکتاش میگفت که شاخ در میاوردیم 

فقط باید از خود شرکت تهیه کرد 

الان شما مستقیم از ترکیه اوردین؟

نه اون شرکتی که سفارش دادیم شرکت عادلی هست که تنها وارد کننده گین آپ ترکیه هست