2777
2789
عنوان

تف بهش

134 بازدید | 11 پست

تف به این زندگی که یه جاااااای برا درس خوندن ندارم من

این هوای کوفتیم مگه خنک میشه که برم بیرون بشینم بخونم

خونمونم که شکر خدا انگار دادگاهه بس همه تو سر هم میزنن و همو تخریب میکنن

هر دو دیقه یبار صدام میکنن فلان کارو بکن

فلان چیزو بیار

فلان جا برو

دوتا کتاب تست برا من نخریدن

یه ازمون ثبت نامم نکردن

بعد با کیا مقایسم میکنن؟با کسایی که تو اتاقشون چمن دارن و گوشی دستشون ایفونه و هزار و یک کلاس خصوصی میرن

الان من چه غلطی باید بکنم

مدرسه معلم نداره درسای تخصصی و چجوری خودم بخونم چقدرررر فیلم ببینم از اینترنت

کف سرم مو نداره ۵ ساله منو یه دکتر نمیبرن

یه لباس فرم مدرسه خریدن تا هنوز که هنوزه میگن لباس خریدیم

خسته شدم واقعا بابا مگه چن سالمه

من امسال تازه به خودم اومدم دارم درس میخونم که ینی دارن همهههههههه ی تلاششونو میکنن که گند بزنن توش درکشون نمیکنم

نمیزارن بخونم

خستم واقعا خیلی زیاد

کاش این روزای سیاه بگذره فقط 

قبول شم بررررررررم از این خراب شده

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

همینارپ ببین و هیچوقت از درس خوندن دست برندار ک اگ یکاره ای شدی برا خودت شدی ایندت و تموم کردی اینارو ولی اگ اینا حلوی راهت سبز شدن و حلوتو گرفتن پنج سال دیگ برای فرار زن ی ادمی میشی ک یکماه بعد ازدواج میفهمی صد پله از اینا بدتره و ی عمر میسوزی پس نزار موفق شن برو کتابخونه هرحور شده بخون برای خودت اینده بساز نخوندیم نخوندی عملی حرفه یاد بگیر پلی موفق شو ک نخای بخاطر رسیدن ب ارامش هر کاری کنی و ی عمر حسرت بخوری و بگی کاش همونجا بودم خوشحال میشم ک دخترایی و میبینم ک جایی رسیدن یا تلاش میکنن برسن حالا ب هرقیمتی بخون عزیزم و موفق شو ک همینا تو سرت میزنن ک هیچی نشدی تازه اگ بگی شما مردین عاق والدینم میشی تلبکارت میشن ک قدر نشناسی 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یاد خودم و حال هوای کنکور افتادم حس گندیه اما میگذره سخت نگیر زندگی همش همینه چالش های زیادی منتظر ...

فدای تو عزیزم💙

همینارپ ببین و هیچوقت از درس خوندن دست برندار ک اگ یکاره ای شدی برا خودت شدی ایندت و تموم کردی اینار ...

حس خوبی بهم داد حرفات قشنگم

ممنونم ازت..

امیدوارم بتونم از پسش بر بیام و جا نزنم..

حس خوبی بهم داد حرفات قشنگم ممنونم ازت.. امیدوارم بتونم از پسش بر بیام و جا نزنم..

من مطمعنم نمیزنی اگ بخودت فکر کنی و خودتو دوست داشته باشی و بخای راحت شی موفق شی مهتاج کسی نباشی بخاطر ی لباس سرکوفت نخوری خودت خرج کنی تازه ب اونام بدی نمیزنی ادمایی ک سختی میکشن موفق تر اونایی عستن ک داخل رفاه هستن شک نکن

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
من مطمعنم نمیزنی اگ بخودت فکر کنی و خودتو دوست داشته باشی و بخای راحت شی موفق شی مهتاج کسی نباشی بخا ...

ممنونم ازت عزیزم

ان شالله که همینطوری باشه حرفات دلگرمم کرد

همه ی سعیمو میکنم💙

از خدا ارامش میخوام برات 

ممنونم ازت عزیزم ان شالله که همینطوری باشه حرفات دلگرمم کرد همه ی سعیمو میکنم💙 از خدا ارامش میخو ...

فداتشم عزیزم توهم عین خواهر خودم اخه من بهترین دوستم بخاطر فرار از خانواده سرکوفتاشون اذیتاشون  ازدواج کرد بهتر بشه  بدترش کرد و ......اخرش نتونست خودکشی کرد تو جوونی در صورتیکه اگ درس میخوند  یسال تحمل میکرد بعد کنکور میرفت دانشگاه سرکار میرفت موفق میشد شاید الان زنده بود برا همین کلی پیام برات نوشتم اولشم یکم اعصبی شدم ولی خاستم کمکت کنم 

فداتشم عزیزم توهم عین خواهر خودم اخه من بهترین دوستم بخاطر فرار از خانواده سرکوفتاشون اذیتاشون  ...

الهی بگردم..

معذرت میخوام عزیزم نمیخواستم حالتو بد کنم😭😥

روحش شاد باشه...

قربونت برم مرسی که هستی عزیزم

همین امسال میام و خبر قبولیمو میدم بهت

الهی بگردم.. معذرت میخوام عزیزم نمیخواستم حالتو بد کنم😭😥 روحش شاد باشه... قربونت برم مرسی که هس ...

حتما خیلی خوشحال میشمممم منتظرمم😍

خیلی شرایط بدیه درکت میکنم

تو باید یه رشته قبول بشی بری

یا اگرم درس نشد برو یه مهارت یاد بگیر وارد بازار کارشو

ظرف چند سال خودتو جم کن بکن

اکثر خونواده های ایرانی بیمارو گرفتارن

فقط ازدواج نکن. این راه حل نیست

خیلی شرایط بدیه درکت میکنم تو باید یه رشته قبول بشی بری یا اگرم درس نشد برو یه مهارت یاد بگیر وارد ...

حله عزیزم چشم تلاشمو میکنم حتما💙