2777
2789
عنوان

چیکار کنم به نظرتون

46 بازدید | 3 پست

:سلام خانما میشه بگین چیکار کنم خیلی به راهنمایی تون نیاز دارم من دوماه قبل تو خونم یه سیخ پیدا کردم انگار که طرف شیره یا تریاک کشیده باشه  بعدش با شوهرم بحثم شد که چرا تو خونه من تو همچین چیزیه البته  که من یک ماه هم خونه نبودم چون ویار سختی داشتم بعدش یادم اومد یه شب که داییش اومد  بود اینجا یه چیزی کشید که گفتم عه ببخشید الان یادم اومد این مال اون شبه   البته اول هرچی گفتم این اینجا چیکار می‌کنه گفت نمی‌دونم تا اینکه خودم یادم اومد بعدش گفت آره دیدی الکی به من شک کردی   گفتم عصابم خورد شد ببخشید باز یه روزم تو تراس خونمون  دیدم یه عالمه سیگاره که هرچی گفتم این هارا کی کشیده گفت من چه می‌دونم  خلاصه که گفت شاید همسایه می‌کشه میندازه تو تراس ما منم قبول کردم  گفتم شاید بعد دیدم سیگاری نیست تو تراس گفتم فکنم همسایه فهمیده که ما  دعوا کردیم دیگه سیگار نینداخته تو تراس گفت آره. خلاصه بگذریم. الان یک ماه دوماه از این ماجرا میگذره. که من دوباره امشب یه سیخ دیدم تو خونه خودم البته اینبار زیر کمد خونم ولی به روی شوهرم نیاوردم به نظر شما از کجا بدونم شوهرم چیزی مصرف می‌کنه یا نه تورو خدا بگین ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چطوری چکش کنم.  چون شیر بیشتر وقتا میخوره از صبح تا شبم خونس

یعنی مراقب باش که کدیین یا تریاک مصرف نکنه البته این برای وقتیه که اعتیاد به تریاک داشته باشه اگر تفریحی مصرف کنه شاملش نمیشه