2777
2789
عنوان

بچه ها کیا زن بابا دارن یا داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 60 پست
من دارم ولی ازدواج کردم قیافه نحسشو نمیبینم بعدشم چجوری میتونه مهریه بگیره وقتی بابات نیست و اینکه ح ...

چرا می‌تونه ،بهش گفتم یه وجدانی هم هست الان خواهرم چی کنه ، گفت وجدان ربطی ندارد این ماله کنه ، خواهرت هم خداست بزرگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونید انحصار وراثت کنید اموال پدرتونو، بعد دولت طبق قانون حق شما و خواهر و برادرت رو با زن باباتو میده، سهم پسر و زن از سهم دختر بیشتره، راستش من فقط در همین حد اطلاع دارم، برو پیش وکیل براتون کاراتونو درس میکنه، شماهم ب عنوان فرزند سهم دارید از اون خونه زن بابات نمیتونه کامل خونه رو بگیره حالا هرچقدر که مهریه اش باشه فرقی نداره

✨...الله که باشد همه چیز خوبه...✨
چقدر شبیه منی ایشالله همیشه حال هممون خوب باشه خوشبخت باشیم 

😔متاسفم💔الهی آمین گلم خدامادرشماهم رحمت کنه روحش شاد 

خدابهمون صبربده. 

بازشکرخدامحتاج خونه ونونش نیستیم هزاران مرتبه شکر

Dunyada olumden baskasi yalan
من دارم ولی ازدواج کردم قیافه نحسشو نمیبینم بعدشم چجوری میتونه مهریه بگیره وقتی بابات نیست و اینکه ح ...

میتونه بگیره 

پدرش فوت کرده 

اموال پدر که جایی نرفته 

اول مهریه زن از اموال شوهر کم میشه بعد از اون تقسیم ارث بین زن و بچه ها انجام میشه

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

دو تا هم خونه داره حقوق بابام رو داره بازنشستگی خودش رو داره . واقعا چه خبره سنش هم زیاده نمی‌فهمم&n ...

شاید قانون حق رو ب زن پدرتون بده

ولی آدم خودش و وجدانش

اگه پدر شما میراث زیادی داشت منم طرفدار زن پدرتون میشدم

ولی الان میگید خواهر برادری دارید ک جایی رو ندارن

واین واقعا بی انصافی هست

لطف کنه؟ کسی که دختری رو از خونه بکنه بیرون ، کسی که پدر و مادر ندارد . یعنی چی؟ 

شما فقط یه راه داشتید باید خرش میکردید دوتا هندونه زیربغلش میزاشتین تا از تصمیمش صرف نظر کنه در غیر این صورت شما بازنده اید،