2777
2789
عنوان

چگونه بچه چشم رنگی داشته باشیم؟!

408 بازدید | 27 پست

بنظرتون خورد و خوراک در چشم جنین تاثیر داره؟ 

مثلا کسی که پدرش چشماش آبی باشه احتمالش چند درصد که بچشم چشم رنگی بشه؟ درحالی که چشم خودش و پدر بچه قهوه ای باشه؟

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که پدرش ابی احتمالش هست ژن نهفته اش داشته باشه 

ولی وقتی پدر بچه قهوه ای احتمالش کم میشه 

باز بستگی به شانس داره

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

من مامانم چشاش ابیه بابام عسلی ولی من چشم مشکی شدم😁دنباا احتمالات نباش همه چیز شانسیه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

احتمالش هس مادرشوهر دختر خالم چشم ابی بچه دخترخالمم چشاش ابی شده پدر و مادر هر دوچش ابرو مشکین

میگن تا ۷ نسل احتمال داره ی صفت رو بگیری دروغ و راستشو نمیدونم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

ابجیم چشاش مشکیه

همسرش قهوه ای

دخترش شده خاکستری

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

فقط ژن

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

همسر من چشماش روشنه من چشمام قهوه ای تیره.دخترم چشماش به من رفته

عمه و شوهر عمه ام هر دو چشماشون تیره اس پسرشون چشم آبی

تک و توک استثنا وجود داره معمولا به پدر یا مادر میرن

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

من مامانم چشاش ابیه بابام عسلی ولی من چشم مشکی شدم😁دنباا احتمالات نباش همه چیز شانسیه

عزیزم خوشبحالت من از اولش عاشق چشم رنگی بودم و خودمم تا ۴ سالگی خیلی کم یادمه چشام آبی بود نمیدونم چی شد رفته رفته قهوه ای شد و الان این آرزو تو دلم مونده حداقل بچم چشاش آبی بشه😁

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤