2777
2789
عنوان

چگونه بچه چشم رنگی داشته باشیم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 27 پست

ژن خیلی قویه…منوشوهرم و خانواده هامون همه سفید برفیم دختربزرگم سفید شد ولی پسرم به بابام رفت پوستش تیره شد ..تو کل خاندان منوشوهر فقط بابام پوستش تیره است

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊

من خودم چشام سبز شوهرم قهوه ای پسرم  چشماش مشکی مشکیه😑

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوشبحالت من از اولش عاشق چشم رنگی بودم و خودمم تا ۴ سالگی خیلی کم یادمه چشام آبی بود نمیدونم چ ...

من اتفاقا دیگ دوست ندارم بچم چشم رنگی باشه چون خودم نشدم نمیخوام چیزی ک من ارث نبردم به اون برسه😂😂😂

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
با یک چشم رنگی ازدواج کنیم و چشمان قهوه ای خود را از کاسه در بیاوریم خدایی دغدغت مسخرست

مسخره نیست من دوست دارم چشماش آبی شه چون از بچگیم عاشق این رنگ چشم بودم و مسخره بنظر نمیاد

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤

پدرش قهویه ایه احتمالش خیلی خیلی کمه تمام خانواده مادرم رنگی ان و افرادی از خانواده پدرم  و ازدواج فامیلی انجام میدن یا حتی یک غریبه با پسرشون ازدواج کرد بچش چشم رنگی شد ولی من به پدرم رفتم 

جانم فدای رهبرم 

پدر من چشم آبی بوده مامانم چشاش قهوه ای ما هر دو بچه له مامانمون رفتیم مامانم دوباره با یه مرد دیگه ازدواج کرده اونم چشماش آبیه ولی هر دوتا بچشون چشم قهوه ای ان ژن چشم قهوه ای به همه رنگ چشما اکثرا غالبه و قوی تره ولی گاهی شانسی هم اتفاق میفته چشم رنگی بشه 

الان منم ژن چشم آبی دارم ولی شوهرمم مثل خودم چشم قهوه ایه این احتمال خیلی کمه که بچمون چشم آبی بشه شاید اگه مرد هم ژن آبی تو بدنش داشته باشه و شانسی این دوتا ژن با هم جفت بشن بین اون همه ژن شاید چشم آبی بشه که احتمالش خیلی کمه چون ژن نهفته ست ویژگی بارز نیست 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
والا اخه اصلاً خود بچه یوقت خوشش نیاد چش رنگی باشه به همه چی که نباید کار داشت خدا خودش هر رنگی بهش ...

چرا عزیزم مخصوصا تو ایران من هر بچه ای دیدم میگه کاش من چشام فلان رنگی بود😊سلیقه ای دیگه 

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤
چرا عزیزم مخصوصا تو ایران من هر بچه ای دیدم میگه کاش من چشام فلان رنگی بود😊سلیقه ای دیگه 

خب تا چندسال دیگه تو بیمارستانها طرح تعویض چشم هم مد میشه بسلامتی همه میرن نام نویسی و رنگ دلخواهشون را اعلام میکنن بعد باهم دیگه تعویض میکنن خوبه خداروشکر که از هیچی هیچکس رضایت نداره خداهم که چیزی حالیش نیست وگرنه میدونست کی چه رنگی دوست داره تقدیمش میکرد 🤔🤔😑