2777
2789
عنوان

کارما

115 بازدید | 13 پست

کیاکارماروباوردارن واگ دارن دلیلش چیه

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

کارما یعنی چی؟

😑😑

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باور دارم

چراینی چیشدب این باور،رسیدی 

چراینی چیشدب این باور،رسیدی 

بچه بودم ابتدایی بودم 

کلاس پنجم میخواستم برم کلاس اول راهنمایی 

تابستون بود 

بابابزرگم مریض شده بود فکر کنم سرما خورده بود 

خونه خالم بود 

ما رفتیم اونجا سر بزنم بهش 

مامانم میخواست بابابزرگم بیاره خونمون 

نمیدونم چیشد از دهنم پرید گفتم خونمون کولر روشنه بدتر سرما میخوره 

فکر کنم بابابزرگم ناراحت شد 

هم مامانم 

دیدم مامانم گریه میکنه 🙄🙄

بعدش آهش گرفت😑😑😑

چند ماه بعدش مریض  شده بودم یه ماه بیمارستان بودم 

🐈‍⬛❤️🐾

یکیشم داییم فقیره رفته بوده تهران اون موقع کرونا بود 

رفته بود خونه خالم ازش پول بگیره 

یه روز  مونده بود 

شوهر خالم بهش محل نمیداد باهاش بد رفتار میکرد 

داییم خیلی ناراحت شده بود 

یه یه هفته نکشید شوهر خالم سکته کرد از اون موقع تا الان حالش زیاد خوب نیس

🐈‍⬛❤️🐾
بچه بودم ابتدایی بودم  کلاس پنجم میخواستم برم کلاس اول راهنمایی  تابستون بود  بابا ...

نه عزیزم اینک اتفاقه ب نظرم اماخب کلایوقتای کسایک ادمواذیت میکنن ب همون مدل تاوان میدن ی دوستی داشتم زمان مجردیم باکسیک توزندگیم بودبم خیانت کردن چیزی نگفتم تااینک نزدیک دوسال بعدپسره ب همون مدل باهمون حرف ولش کردرف کارمااینه

یکیشم داییم فقیره رفته بوده تهران اون موقع کرونا بود  رفته بود خونه خالم ازش پول بگیره  ...

بله خداجای حق نشسته ی سری چیزافق کمی تحمل میخاد