2777
2789
عنوان

بازی مافیا❌️❌️

284 بازدید | 16 پست

اول اینکه سلام دومن من تاحالا خودم شخصا بازی مافیا نکردم، فرصتش پیش نیومده ولی خب زیاد دیدم چطور بازی میکنن ،مخلص کلامم اینه که استرس دارم که چی بگم؟ مجازی هم هست میترسم صدامو بشنون تر بزنم

یا اصلا خوشم نمیاد کسی صدامو بشنوه ولی بازیشو دوست دارم خیلی😁

کمکی تجربه ای چیزی دارید به منِ بدبخت بگید 😂

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس نداره که همه مثل توان ایران مافیا بازی کن ویس بده گاهی برات عادی میشه

اینکه صدامو میشنون یکم برام ضایعست😐😂

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
مافیا یه سری اصطلاحات داره که کم هم نیستن ! به نظرم باید یه مدت فقط نگاه کنی تا یاد بگیریشون

آره اونا دیدم فقط شما بازی کردی؟ سخته؟ میگن فوش هم میدن😐

اینکه صدامو میشنون یکم برام ضایعست😐😂

توام صدای اونارو میشنوی دیگه چرا ضایع باشه باید حرف بزنی نزنی که ضایع تره😂

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

توام صدای اونارو میشنوی دیگه چرا ضایع باشه باید حرف بزنی نزنی که ضایع تره😂

آخه صدام بچه گونست بدبختانه انگار زیر دهم😂😐😐

منم ۲۷ سالمه صدامو میشنیدن میگفتن این بچس کیکش کن🤣

خب سره این مسئله چ غلطی بخوریم به نظرت؟😂

آره اونا دیدم فقط شما بازی کردی؟ سخته؟ میگن فوش هم میدن😐

اره بازی کردم 

کلی ذهن ادم درگیر میشه

بعضی وقتا ک بازی گره میخوره عصبی میشنو سر هم داد میزنن 

دیگه اینکه فحش بدن یا نه بستگی به صمیمیت جمع داره😅

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
خب سره این مسئله چ غلطی بخوریم به نظرت؟😂

دیگه با یه گروه بازی کن جا بیفت توشون من خیلی وقته نمیرم بازی ولی یادش بخیر ی مدت صب تا شب بازی پلی میدادیم

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

اره بازی کردم  کلی ذهن ادم درگیر میشه بعضی وقتا ک بازی گره میخوره عصبی میشنو سر هم داد میزنن& ...

جمع مجازیه😁 صمیمیت صفر

دیگه با یه گروه بازی کن جا بیفت توشون من خیلی وقته نمیرم بازی ولی یادش بخیر ی مدت صب تا شب بازی پلی ...

هه یعنی تو همین برنامه شب های مافیا گروه خاصی داره؟ البته میدونم الان یکم ترسشو دارم برم تو دلش عادی میشه

هه یعنی تو همین برنامه شب های مافیا گروه خاصی داره؟ البته میدونم الان یکم ترسشو دارم برم تو دلش عادی ...

من لیگ مافیا بازی میکردم