2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

271 بازدید | 22 پست

کسی راه حلی براش دارع؟ 

نمیتونم برم پیش مشاور خانوادم....

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

عه سلام توووو یبار تو تایپکم بودی

رفتی مدرسه جدیدت چطور بود اوضاع 

اگ میخوایی میتونیم باهم حرف بزنیم سر همین افسردگی و اینا

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه سلام توووو یبار تو تایپکم بودی رفتی مدرسه جدیدت چطور بود اوضاع  اگ میخوایی میتونیم باهم حر ...

عه سلام خوبی

هیچی شبیه سکتیا وایمیسم یه گوشه نگاشون میکنم

تو چ کردی

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
عه سلام خوبی هیچی شبیه سکتیا وایمیسم یه گوشه نگاشون میکنم تو چ کردی

منم اصلا نتونستم باهاشون ارتباط بگیرم همینطوری تنهام 

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

چه علایمی دارید 

کابوس میبینم

نمیتونم تمرکز کنم

سریع گریم میگیره

از ادما بیزارم مخصوصا خانوادم

ار سروصدا بدم میاد

نمیتونم کارامو به اخر برسونم

راه میرم و فکر میکنم به مدت طولانی مثلا 4 ساعت

در صورتی ک قبلا انقد شلوغ بودم یه شهرو بهم میرختم

افسردگی شدید= دارو درمانی پیاده روی روزانه می تونه خیلی کمک کننده باشه

خب دیگ من شرایط هیچکدومو ندارم

منم اصلا نتونستم باهاشون ارتباط بگیرم همینطوری تنهام 

چقد منی تو دختر

درسارو چیکا کردی

چقد منی تو دختر درسارو چیکا کردی

وای من‌خیلی اعصابم خورده اصلا تنهایی برام عذاب اوره🥲

درسارو من  ی مدت دوباره ول کردم نخوندم درست الان دو روزه دوباره شروع کردم میخوام برسونم خودمو ب برنامه آزمون توچی

تاپیک درمان افسردگی بدون دارو رو بخون کلی راهکار دادم

تمام چیزایی ک گفته بودی چندساله روتین زندگیمه