2777
2789
عنوان

هیچ وقت به خودکشی فکر نکنید

171 بازدید | 18 پست

هیچ کس جز مادر غصه نمیخوره 

همه چند روز اول ناراحتن بعدش یادشون میره 

فکر نکنید با مردن شما دیگران تنبیه میشن 

شما میرید جارو برای دیگران باز میکنید همین !! 

برای جوان ما که خودکشی کرد و چند روز زیر دستگاه موند آخرشم ...

طلب آمرزش کنید از خداوند 😔

روح همه رفتگانتون شاد 🖤

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

عوضش راحت میشیم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منم خواهر زاده جاریم بخاطر یه دختر خودش رو حلق اویز،کرد هیچکس دلش نسوخت چون انگیزش یه دختر بود

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

تسلیت میگم گلم

روحشون شاد

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بله دقیقا مُردن ما، چه بصورت طبیعی چه  غیر طبیعی فقط باعث میشه آرزوهای خودمون خاک شن و گرنه که همه میدونیم خاک سرده 

یکی دوماهه اول اه و نالس.. بعدش  یجوری رفتی ک انگار هیچوقت نبودی. 

عوضش راحت میشیم

اتفاقا تازه شروع میشه

این دنیا تموم میشه ولی اون دنیا هرگز تموم نمیشه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

فکر میکنی  اون دنیا عذابش بیشتر

اعتقادی به اون دنیا ندارم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

مگه رفتی اون دنیا که فکر میکنی راحته

مگه شما رفتی که سخت بوده هیچکس نمیدونه چی میشه

اتفاقا تازه شروع میشه این دنیا تموم میشه ولی اون دنیا هرگز تموم نمیشه 

مهم نیست اعتقادیم ندارم

مگه شما رفتی که سخت بوده هیچکس نمیدونه چی میشه

وقتی میشه موند و راهی پیدا کرد چرا بریم جایی که نمیدونیم چه اتفاقی خواهد افتاد 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
مهم نیست اعتقادیم ندارم

فکر میکنی 🚶‍♀️

وقتی میشه موند و راهی پیدا کرد چرا بریم جایی که نمیدونیم چه اتفاقی خواهد افتاد 

حتما نداره

وقتی هیچی زندگیم اونجوری که میخوام نیست

وقتی همه بدبختیا واسه منه مردنو ترجیح میدم