2777
2789
عنوان

هیچ وقت به خودکشی فکر نکنید

224 بازدید | 16 پست

هیچ کس جز مادر غصه نمیخوره 

همه چند روز اول ناراحتن بعدش یادشون میره 

فکر نکنید با مردن شما دیگران تنبیه میشن 

شما میرید جارو برای دیگران باز میکنید همین !! 

برای جوان ما که خودکشی کرد و چند روز زیر دستگاه موند آخرشم ...

طلب آمرزش کنید از خداوند 😔

روح همه رفتگانتون شاد 🖤

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحشون قرین در آرامش

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
حالا اگه همون مادر بشه دلیل خودکشی کردنت چی؟

باور کن حتی اگه مادرتم بد باشه بازم ارزش نداره زندگی رو از خودت بگیری

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

بحث این نیست که کسی یادش میمونه یا کی غصه میخوره ، اون کسی که خودکشی میکنه یا به خود کشی فکر میکنه حتما خیلی خیلی فشار عصبی و روانی روشه که خودکشی میکنه.  خدا رحمتشون کنه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

وااای خدارحم کرده وقتی بعدش حالت بدشد پشیمون نشدی ازکارت؟

به محض اینکه داشت اثر میکرد کم کم حالم بد میشد داشتم به همههههه زنگ میزدم حتی شوهره خاهر شوهرم ک فقط بیان منو نجات بدن نمیرم 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...