2777
2789
عنوان

ازدواج دو نفر با اختلاف زیاد مالی

519 بازدید | 13 پست

اختلاف مالیشون اینطوره که مثلا بابای پسره چهار پنج تا خونه و چنتا مغازه داره مرکز شهر ولی خونواده دختر تو حاشیه شهر زندگی میکنن و همه وسایل خونه قدیمی حتی مبل هم ندارن.و زندگیشون با حقوق بازنشستگی باباشونه و پرجمعیت هم هستن.ولی از نظر اعتقادی و فکری دختر پسر به هم نزدیکن.ظاهر هم هر دو نفر معمولی رو به بالا.بنظرتون این اختلاف مادی مشکل سازه؟موردای مشابه دیدین؟

نه فک نمیکنم

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خانواده پسر انسان باشن و بعدا سرکوفت ب دختره نزنن ک بعید میدونم...مشکلی پیش نمیاد بعدا

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

بستگی به خانواده ی مرد داره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

قدیم دیدم، اما جدید خیلی باید احتیاط کرد.

یکی از فامیلای ما که یه کارخونه دار هست ، پسرش دست رو یه دختر خیلی معمولی گذاشت، انقدر اصرار کرد تا عقد کردن، بمحض اینکه عقد کردن دختره جلوش شبیه هیولا شد، انقدر حرف در آوردن که این دختر فلان و بهمانه، انقدر پسره ازش دوری کرد که نهایتا یه مشت سکه، دقیقا یه مشت سکه طلا براش پیدا کردن، مثل دو هزار سال قبل میلاد مسیح ع ،ریختن دستش و گفتن خدانگهدارت اینم مهریت!!!!

رفتن دختر یه ثروتمندی رو برای پسره خواستگاری کردن، پسره اونجوری که من دیدیم دور دختره میگرده ، میخوابه. ازشم بچه داره و سالی چهار دفعه هم میربش مسافرت خارجی. در حالی که دختر اولیه خلافش پول کرایه اژانس بود. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

اگه خانواده پسر انسان باشن و بعدا سرکوفت ب دختره نزنن ک بعید میدونم...مشکلی پیش نمیاد بعدا

خونواده پسره خیلی آدمای خاکی و دلسوزی ان.پدرمادرش عالی ان.فقط خواهر پسره یکم نگرانه چون خودشم با کسی ازدواج کرده که از نظر مالی خیلی پایین ترن ازشون و راضی نیست.

چندتا دیدم  پسر پولدار  دختر ضعیف  دختر ‌پسر مشکل ندارن  ولی اطرافیان سرکوفت ...

ایناهم یکم نگران اطرافیانن چون فامیلاشونم پولدارن نگرانن که حرف دربیارن یا بالاخره مشکلاتی پیش بیاد

خونواده پسره خیلی آدمای خاکی و دلسوزی ان.پدرمادرش عالی ان.فقط خواهر پسره یکم نگرانه چون خودشم با کسی ...

این ازدواج به صلاح نیست 

آدم باید با هم کفو خودش ازدواج کنه 

من باشم قبول نمیکنم

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
میتونی جهاز زیاد ببری؟ یا چه نظری دارن دراین باره

من همون دختره نیستم ولی بعید میدونم جهاز بتونه بیاره.چون پنج تا دختر دیگه هم دارن و پدرش بازنشسته هست.بنظرتون اینکه بگه جهاز نیارم در عوض عروسی و طلا نگیرن خاسته معقولیه؟

من همون دختره نیستم ولی بعید میدونم جهاز بتونه بیاره.چون پنج تا دختر دیگه هم دارن و پدرش بازنشسته هس ...

نه اینطوری خیلی بی ارزش میشه براشون

میتونه بگه عروسی و طلا سبک و ساده برمیدارم