2777
2789
عنوان

خواب های عجیب من🤷

137 بازدید | 8 پست

من هر خوابی و میبینم واقعیت میشه یعنی از بچگی اینجوری بودم الان بیشتر شده و اینکه توی خواب هام یه پیرمردی هستش کمکم میکنه برام دعای خیر می‌کنه برای اینکه خوشبخت بشم یه پیرزن هم توی خواب هام میاد بهم میگه چرا توی فلان کارم مشکل ایجاد میشه دلیلش چیه راهنماییم میکنه یا یه ادم نورانی میاد میگه فلان ذکر و بخون مشکلت حل میشه واقعا تعجب کردم نمی‌دونم چرا اینجوری هستم کسی اطلاع داره اطرافیانتون کسی مشابه من بوده

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که خدا دوستت داره حتما

شاید 

خدا خیلی هوامو داشته توی زندگیم واقعا حضورشو حس میکنم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
منم دیروز خواب بد دیدم شبش برادرشوهرم وقمه کشی کردن بدبختو

اخی انشاالله سلامت باشن 

منم خواب درمورد کما دیدم خاله ام رفت کما ولی خداروشکر دوباره برگشت