2777
2789
عنوان

فرق اسکین تگ با زگیل تناسلی

3441 بازدید | 16 پست

سلام خانوما کنار کشاله رانم امروز متوجه یه زائده کوچیک شدم..خیلی شبیه اسکین تگه ..حقیقتش ترسیدم..خودم و همسرم هم آدمای متعهدی هستیم..ولی چون قسمت کشاله رانه میترسم نکنه چیز دیگ ای باشه.۵ ماه پیش هم پاپ اسمیر دادم چیزی توش نبود وسالم بودم‌.

من زیر بغلم چند تا اسکین تگ دارم

ظاهرش مشخصه 

متفاوته با زگیل کلا

زگیل پهنه و کلا به پوست وصله اسکین تگ خوشه اییه و انگار به ی نخ وصله ادم فک میکنه بکشه راحت کنده شه مثلا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیر بغلم چند تا اسکین تگ دارم ظاهرش مشخصه  متفاوته با زگیل کلا زگیل پهنه و کلا به پوست وص ...

همسر منم خیلی عذر میخوام تو قسمت زیر بغل و کشاله رانش از اینا داره

شما نمی دونید علتش چی هست که در میاد؟

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
همسر منم خیلی عذر میخوام تو قسمت زیر بغل و کشاله رانش از اینا داره شما نمی دونید علتش چی هست که در ...

نه حقیقتش 

من اضافه وزن داشتم ی زمانی شاید از اضافه وزن باشه شاید محلهاییه که مرطوبه چون اکثرا زیر بغل و رانه .نمیدونم دقیق

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نه اصلا خطرناک نیست..زائده گوشتی ک با یه پایه کوچیک وصله به بدن

اخه دخترم ۶ سالشه وقتی ۸ ماهش شد یبوست شدید گرفت البته گاهی اوقاتم دوباره یبوست میشه ، پشت مقعدش مثه بواسیر در اورد ، دکتر بردم گفت چیز خاصی نیست ی دکتر دیگه ام گفت اسکین تگه، الان اینجا دیدم تاپیک زدید ی لحظه ترسیدم ، 

#تلخیه  _پیک _ هایم #تاوان _ آرزو _های_شیرینم _ بود ‌‌🖤⁦:⁠^⁠)⁩
شاید بدنش همینطوریه آخه منم از بچگی از اینا داشتم تو بدنم

آخه گاهی زیاد میشه و طفلی چندتاشو محکم بانخ از ریشه بست که بیافته

یا گوشه چشمش خیلی ریزش درمیاد با لیزر سوزوند

من همش میگم یه آزماش بده شاید علتی داره

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
نه حقیقتش  من اضافه وزن داشتم ی زمانی شاید از اضافه وزن باشه شاید محلهاییه که مرطوبه چون اکثرا ...

آره دقیقا همسر منم وزنش بالاست

اخه دخترم ۶ سالشه وقتی ۸ ماهش شد یبوست شدید گرفت البته گاهی اوقاتم دوباره یبوست میشه ، پشت مقعدش مثه ...

عزیزم شما دوتا دکتر بردی خیالتون راحت باشه..حقیقتش خودمم ترسیدم چون گفتم کنار کشاله رانم هست..میگم نکنه یچیز دیگس