mamansalma مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 586 عنوان کبدچرب 76 بازدید | 2 پست سلام بچه ها من کبدچرب گرید ۲دارم یه کارگاه طب سنتی آنلاین که رایگانه دوستم بهم معرفی کرده ثبت نام کردم کی کبدچرب داره؟ گرید چند؟کسی دوست داره این کارگاه روثبت نام کنه؟رژیم غذایی.تدابیر مهم.نسخه های طب سنتی رایگان و......درمورد کبدچرب آموزش میدن 1402/07/08 | 15:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 10197 تاپیک بغلی یه راهی که خودش امتحان کرده بود و واقعا جواب گرفته بود اینکه 60تا دونه کپسول خالی رو از عطاری بگیری توشو با زردچوبه پر کنی بخوری گفت جوش صورت داشته با لک وقتی خورده درمان شدن کبدشم بهتر شده با زرد چوبه پاکسازی شده چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
mamansalma مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 586 تاپیک بغلی یه راهی که خودش امتحان کرده بود و واقعا جواب گرفته بود اینکه 60تا دونه کپسول خالی رو از ع ... زردچوبه مفیده برای کبدچرب ولی خب واس همه خوب نیست مثلا من که حساسیت شدید دارمیکسانی که کبدشون خیلی گرم وحرارتیه