2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلی  خودت چهره ت رو شاد کن وقتی میبریش مدرسه

از قبل بگو با دوستات بازی میکنی خوش می گذره  خوراکی چی واست بذارم به به ببین چیا داری  چه خشگله وسایلت 

و اونجا موقع خداحافظی این جمله رو بگو :  ظهر اومدی خونه برام تعریف کن چیکارا کردین

اینطور بش تاکیدمیکنی اونجا موقت هست و زود برمیگرده پیش مامان

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
سلام گلی  خودت چهره ت رو شاد کن وقتی میبریش مدرسه از قبل بگو با دوستات بازی میکنی خوش می گذره ...

خودشم میدونه میخواد برگرده اما وقتی گفتم میرم خونه تو حیاط نیستم بغض کرد. ب مربیش گف اگه مامانم بره من از فردا دیگه نمیام خخخخخ الهی بگردم 

خودشم میدونه میخواد برگرده اما وقتی گفتم میرم خونه تو حیاط نیستم بغض کرد. ب مربیش گف اگه مامانم بره ...

میدونم که میدونه 

منظور اینه که این بش آرامش میده ، توصیه مشاور کودکه

یکم زودتر برو دنبالش امروز رو

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
میدونم که میدونه  منظور اینه که این بش آرامش میده ، توصیه مشاور کودکه یکم زودتر برو دنبالش ام ...

من زودم برم اون توی کلاسه . بله درسته . امیدوارم عادت کنه . ب مربیش گفتم اگه گریه کرد خبرم کنین میام 

ن اصلا جایی نرفته بدون من . قول داده بودم بمونم تو حیاط اما چون کسی نموند منم اومدم خونه ولی دلم مون ...

الکی قول نده به بچه استرس میگیره بدقولم میشی، یا اگه قول دادی بهش باید میموندیم یا وقت اومدن بهش میگفتی و قانعش میکردی که میری یه جایی برگردی، قول دادی برگشتی این خیلی بده دیگه حرفاتو قبول نمیکنه و الانم ببینه نیستی استرس میگیره، حالا چرا امروز اولین روزشه؟

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

منم دخترم اولش امروز دوست داشت 

بعد شروع کردن بچه ها به جغو داد انگار ترسید از ثدای بلند میترسه 

ساعت ۱۱ مربیش گفت دخترت میخواد بره دستشویی میترسه  تنهایی نمیره 

رفتم بچه ها جیغ کشیدن انگاری ترسید گفت مامان من مبیخوام بیام خونه دیگه مربی گفت ببرش مهم نیست چند روزاول

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

دلسوزی الکی برا بچه ها باعث میشه رفتارشون آینده خوب نباشه و مستقل نشن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
الکی قول نده به بچه استرس میگیره بدقولم میشی، یا اگه قول دادی بهش باید میموندیم یا وقت اومدن بهش میگ ...

خب پیش دبستانیه امروز شروع کلاسشون بود . اره بدقول شدم اشتباه کردم کسی از مامانا نموند منم دیگه تو حیاط تنها نموندم مامانا گفتن بدعادت میشه . بهش گفتم میرم برمیگردم دنبالت دیگه نمیدونم مربی شون الان پیام داد یادش نیس و .....

منم دخترم اولش امروز دوست داشت  بعد شروع کردن بچه ها به جغو داد انگار ترسید از ثدای بلند میترس ...

دخترم نمیترسه دوس داره مدرسه رو از چن وقت پیش گفته بود باید بمونی تو حیاط

خب پیش دبستانیه امروز شروع کلاسشون بود . اره بدقول شدم اشتباه کردم کسی از مامانا نموند منم دیگه تو ح ...

وقتی اومد از دلش دربیار بگو ببخش قول داده بودم ولی دیدم همه ی مامانا رفتن به منم گفتن برین منم مجبور شدم برم، چه جالب پسر منم پیش دبستانیه از همون اول مهر میرن تازه ۳۰ شهریورم رفتن جشن

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
وقتی اومد از دلش دربیار بگو ببخش قول داده بودم ولی دیدم همه ی مامانا رفتن به منم گفتن برین منم مجبور ...

اینا چون تعدادشون کم بود دیر تشکیل شد کلاسشون . دلم مونده اونجا خداکنه بدنگذره بهش . سپردمش بخدا