niktam مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 276 عنوان دوران نامزدی باید حداقل چقدر باشه؟ 79 بازدید | 5 پست عقد و عروسی باهمه،قبلش دوران نامزدی حداقل باید چقدر باشه؟ 1402/07/08 | 13:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خردادبانو عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 4196 من شش ماه عقد بودم همونم زیاد بود خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11320 حداقل بنظرم 6 ماه اشنا بشیحالا تو عقد تو صیغه یا هیچ کدوم... ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
raha_b عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 3022 تا جایی ک طرفین همو بشناسن ی آشنایی نسبی با هم پیدا کننالبته من باشم همجا باهاش میرم تا رفتار و روابط عمومیشم بسنجمدر کل تا جایی ک حد و حدود حفظ میشه بمون و بشناس
niktam مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 276 حداقل بنظرم 6 ماه اشنا بشی حالا تو عقد تو صیغه یا هیچ کدوم... هیچکدوم