2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

61 بازدید | 19 پست
سلام .خیلی ناراحتم شوهرم همون روزی که آزمون دکترا داشت همون روز تو تهران یه حلسه مهم داشت .همسرم نمایندگی یکی از موسسه های آموزشی رو تو شهرمون داره.هرکاری کرد نتونستم خودمو قانع کنم با زور و و ناراحتی و حرو بحث بالاخره جلسه رو نرفت و ازمون شرکت کرد.حالا اون موسسه واسه شهر های دیگه قرارداد جدید رو فرستاده اما برای همسرمن نفرستاده ..خیلییی بد میشه اگه کارشو از دست بده.اخه خیلی زحمت کشیده یعنی برای یه جلسه نمایندگی دارن میگر ن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا توکل کن عزیزم ! رزق و روزی دست خداست وقتی بدونی اونه که روزی هرکس رو میده دیگه اینطور ناراحت نمیشی همیشه زندگی بر وفق مراد نیست بالا و پایین داره .... من برای کنترل استرسم علاوه بر یاد خدا یکسری تمرینات تنفسی میکنم یعنی نفس عمیق میکشم و بعد حبس میکنم و به ارامی میدم بیرون ودر حین بازدم مرتب خداروشکر میکنم
کار خوبی کرد رفت امتحان داد ازمون سالی یه باره کارش هم توکل بر خدا ،هرچی خیره
زندگی بافتن یک قالیست 💗نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی 💗نقشه را اوست که تعیین کرده 💗تو در این بین فقط میبافی 💗نقشه را خوب ببین💗نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند💗