2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید همه همکاری کنن مثلا من مامانم بنده خدا مدام در حال کار کردنه ولی بابام اصلا شعورش نمیکشه همه جارو بهم میریزه برادرمم دست کمی از اون نداره دیگه اعصابم نمیکشه فقط منتظرم امسال تموم شه دوباره مستقل شم اشتباه کردم برگشتم پیششون

از سرکار میام میرم پای سینک ظرف میشورم😖

من انقد خسته میشم ک حتی با بچه ها دعوا میکنم عصابم بهم می‌ریزه خسته ام همش 

بخدا منم همینطورم شاید باورت نشه بعضی وقتا دویست دارم دوتاشونو له کنم😠😠 از بس فشار میاد روم..

شوهرم هم اصلا درک نداره فقط بریزو بپاش

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
منم خسته ام همیشه هم بهم ریخته اس

رسما کلفتیم خدا لعنت کنه مردهای بی درک و نفهم رو

با این همه زحمتی که میکشیم صبح که بیدار میشیم باز انگار بمب خورده وسط خونه 

خونه هم کوچیکه و آپارتمانی بهم ریختگیش خیلی بیشتر به چشم میاد

مشکل اینه خودمم بلدنیستم مرتب باشم

بخوای مرتب باشی یکسره باید سرپا بمونی سحرخیزی هم خیلی تاثیر داره هم آدم به کاراش میرسه هم روحیه اش خوب میشه..امتحانش کن

رسما کلفتیم خدا لعنت کنه مردهای بی درک و نفهم رو با این همه زحمتی که میکشیم صبح که بیدار میشیم باز ...

بنده خدا شانس آواردیم خونه آپارتمانیه وگرنه خونه بزرگو با این شوهرا چطور جمعو جور میکردیم پدرمون درمیومد که😅😅😅

بنده خدا شانس آواردیم خونه آپارتمانیه وگرنه خونه بزرگو با این شوهرا چطور جمعو جور میکردیم پدرمون درم ...

من ازدواج نکردم پدرمو میگم بازنشسته شده یکسره خونه ست به خدا زندگی رو برامون جهنم کرده یعنی اگه مهمون سرزده بیاد خونه مون آبرومون میره زیر مبلا کلی وسیله گذاشته بالکنو تبدیل به انباری کرده

یه چایی درست میکنه سینک و گاز و کف آشپزخونه رو به گند میکشه 

کلا خیلی شلخته و بی نظمه برادرمم همکارشه من و مامانمم وسواسی مدام در حال کار کردنیم دلم برا مامانم خیلی میسوزه هر روز هر روز جاروبرقی و دستمال🤕

سحرخیزم ولی بلدنیستم اصولی کارکنم

هروعده سعی کن ظرفای همون وعده رو بشوری.غذاروصبح زود بذار.لباسارو بنداز ماشین.بقیه کاراتم برنامه بریز هرکدوم واجبتره اونو انجام بده زود به همه کارات میرسی

من ازدواج نکردم پدرمو میگم بازنشسته شده یکسره خونه ست به خدا زندگی رو برامون جهنم کرده یعنی اگه مهمو ...

خدا به راه راست بیارتشون به شماهم قوت بده.این مردا فکر میکنن زنا کلفت و نوکرشونن بخدا که نمیتونن اون دنیا جواب بدن