اسمای قشنگتونو بگین دعاتون کنم عزیزای دلم اگ راضی بودین واسه ازدواج منو عشقم دعامون کنین بتونیم این ماه عقد کنیم بدون هیچ مشکلی
اسمامون آیدا و ناصر
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو رو خدا و قرآن دعا کن پدرم وشوهر خواهرم و همسران بنده و عزیزانم دیگه شکاک و بد دل و خسیس و بد ذات و فاسد و بد دهن و آبرو بر و اهل کتک زدن و ظلم و فساد و خیانت و زن دوم اصلا نباشن و نشن😭 و اخلاقشون باهامون خیلی خوب و عالی شه😭
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
تو رو خدا و اهل بیت قسمت میدم دعا کن عقم بهم برگرده الان و با هم عقد کنیم این ماه به خیر و خوشی و حسابی خوشبخت و خوشحالم کنه و واقعا عاشق و دیوونم باشه😭😔
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭