2777
2789
عنوان

واقعا چرا به جاری به چشم دشمن....

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبیه ادمی ک نیست دیگ خیلی انسان محترمی هستی یه سلام خدافظ تماممممم منو جاریم نگاه ب هم نمیکنیم اصن ...

من جاری دومی خیلی خانم محترمی هست زن اول بردارشوعرم که باعث شد نامزدیم بهم بخوره بعدم که قصد داشت خواعرشو جور کنه برای شوهرم 😑

اره همینجوریه وقتیم رفت و آمد نمیکنی میان میگن کجایی نیستی خبری ازت نیست 

وای دقیقااااااااا ، بعدم همینو بهونه میکنن که تو مهربون نیستی تو محل نمیزاری تو عوض شدی تو بامون درس سلام نمیکنی فلانی و ...یعنی یکاری میکنن همون تایمی که با ندیدنشون بسختی ارامشت بدست اوردی دوباره تو یه ثانیه از بین بره ،من فقط باید برم دوتا کتاب بخونم ببینم این ادما رو چجوری حرفاشون از مغزم میتونم پاک کنم 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
چرا بیشعوره؟؟؟

چمیدونم حس میکنه از دماغ فیل افتاده طلبکاره همیشه 

و چون من عروس عمم و اون غریبه توهم توطئه داره و از همون اولش با من لج بود فک میکرد الان من چون اشنام همچیو برمیدارم ب اون نمیرسه درصورتی ک خدا میدونه واسه اون کارایییی کردن ک یکیشم واسه من نکردن دقیقا رو حساب همین خویشاوندی همیشه هم احترام و عزت اون بیشتر بود چون غریب بودو باید توچشمش میومدن حتی الانم بعده چندین سال وقتی میخواد بیاد مادرشوهرمینا سنگ تموم میزارن براش اونوقت من.....🤦‍♀️

تعریف و تمجیدشم همیشه به جاست 

ولی خوب من همون اولش سعی کردم با رفتارم این فکرارو دور کنم دیدم ن داره هوا برش میداره حس کردم با خوب بودن بیشتر دارم خودمو خوارو ک.سخل جلوه میدم براهمین منم شدم مث خودش

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
؟  با پنبه سر بریده قشنگ خودتو شوهرتم بازیچه ش شدین  الان فراموش کردی؟

دقیقاً سال بعدش من و شوهرم بهم رسیدیم اونو شوهرش طلاق داد بعد سه ماه هم بردارشوعرم ازدواج کرد با دوست خواعرشوعرم