2777
2789
عنوان

واقعا چرا به جاری به چشم دشمن....

656 بازدید | 31 پست

خواهرشوهرم عروس آورده بعد جاریم و خواهرشوهر دیگه ام با هم رفته بودن برا تبریک ،به من نگفته بودن که منم باهاشون برم بعد از چندروز جاریم دیدم گفتم میگفتین منم میومدم  دستشو به صورت بلندگو گرفت جلو دهنش من نمیتونستم که اعلام کنم توام بیای،،، ازش انتظار همچین کاری رو نداشتم خیلی ناراحت شدم میتونست بگه یادمون رفت .  تو یه ساختمون زندگی میکنم اصلا نمیدونم این به بعد چطوری باهاش رفتار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه ادمی ک نیست دیگ خیلی انسان محترمی هستی یه سلام خدافظ تماممممم

منو جاریم نگاه ب هم نمیکنیم اصن نه سلام نه خدافظ 

جالب اینجاست ک از وقتیکه جاری شدیم ب هیچ وجه برخورد خاصی نداشتیم باهم یعنی فک کنم ۵.۶ ساله جاری هستیم ولی کل صحبتامون روهم رفته ب ده تا جمله نمیرسه 

🤣🤣

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

خب مشخص بوده که دوست نداشته شما باهاش بری وقتی میپرسین یا میخواین  طرف شرمنده بشه اظهار ندامت کنه یا اگه بی چاک دهن باشه مثل جاریت جواب بده!

درس عبرتی شد روابط رو رسمی و درحدسلام علیک نگه داری 

همین خوبه 

ولی جاری من خیلی بیشعوره 

به عنوان ی بزرگتر باید احترام خودشو نگمیداشت تا سلام و خداحافظی حفظ شه حالا خوبه تو یه جمع باشیم ادم حسابش نمیکنم به شوهرش ک کنارشه سلامو احوالپرسی میکنم رومو ازون برمیگردونم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
بلد نیستم چطوری آخه تو ذاتم نیست

عزیزم اصلا گله نمیکردی اونجوری گفت میگفتی نیاز به اعلام نبود یه اطلاع کوچیک کفایت میکرد مگه خواهرشوهر بشما اعلام کرد که رفتین؟ دیگه گله نکن صمیمیم نباش بااش

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
از ادم های سمی دور ورت فاصله بگیر حیف سلول های بدنت نیست به خاطر عصبانیت از این ادم ها از بین بره&nb ...

متاسفانه بعضیا خودشون عصبی و مدام دنبال دعوا راه انداختن و جر و بحث و ...و فقط بلدن اعصابت داغون کنن ،وقتیم کامل حذفشون میکنی بازم فشار بهشون میاد دوباره سعی میکنن تو زندگیت رخنه کنن  ،ای کاش این ادما هیچ وقت وجود نداشتن 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
از ادم های سمی دور ورت فاصله بگیر حیف سلول های بدنت نیست به خاطر عصبانیت از این ادم ها از بین بره&nb ...

اونقدر دیشب اعصابم داغون بود سر نماز خدارو هزارمرتبه شکر کردم کارمون گیره بنده هاش نیست وگرنه الان معلوم نبود وضعمون چی بود

متاسفانه بعضیا خودشون عصبی و مدام دنبال دعوا راه انداختن و جر و بحث و ...و فقط بلدن اعصابت داغون کنن ...

اره همینجوریه وقتیم رفت و آمد نمیکنی میان میگن کجایی نیستی خبری ازت نیست