2777
2789
عنوان

لیکن پلان

883 بازدید | 56 پست

سلام 

کیا لیکن پلان دارن بیایین اینجا همدیگه رو راهنمایی کنیم

من دو سال صورتم و جلوی موهام درگیره 

چند ماه قرص ایزوترتینویین یا همون راکوتان خوردم و پماد و... خوب میشه ولی به محض قطع کردن دوباره برمیگرده 

لطفا هر کی درگیره یا خوب شده بیا و کمک کنه

یه مدت دارو گیاهی هم خوردم ولی بی فایده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

منم درگیرشم

بدنم درگیره...دستها و پاها

سه ماهه پردنیزولون ۲۵ میخورم 

کنترل شده ولی لک ها هستن هنوز

شما در چه حالید؟

رژیم غذاییتون روتین خاصی داره؟

من تقریبا همه ادویه ها و غذاهای بیرون و محصولات کارخانه ای رو تحریم هستم

الرژی زاها مثل گوجه فرنگی و تمامی مشتقاتش...

دکتر پوست رفتم ...البته ایشون رژیم غذایی خاصی ندلد 

خودم با سرچ دراوردم

سلام عزیزم منم درگیرشم بدنم درگیره...دستها و پاها سه ماهه پردنیزولون ۲۵ میخورم  کنترل شده و ...

سلام عزیزم منم لیکن پلان دارم 

مال شنا دیگه برنگشت بگید چکار کنم دیونم‌کرده

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

کسی نیست  این تاپیک رو نخوندین

من هستم عین توام یک ساله درگیرم روانم‌بهم ریخته

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

سلام عزیزم منم لیکن پلان دارم  مال شنا دیگه برنگشت بگید چکار کنم دیونم‌کرده

عزیزم من همچنان درگیرم 

فعلا پردنیزولون ۵ روزانه مصرف میکنم

باید ببینم زمانیکه قطع میشه دارو لکه و خارش جدیدی بوجود میاد یا نه

ولی لکه های قبلی کماکان هستن

عزیزم من همچنان درگیرم  فعلا پردنیزولون ۵ روزانه مصرف میکنم باید ببینم زمانیکه قطع میشه دارو ...

عزیزم دکتر به منم همین نیزوپرد ۵ داده 

شما چند وقته دارید میخورید چند روزه 

پوست تو کوروتون نازک نکرده

شما تو چه مرحله ای هستین؟ کدوم نواحی بدن؟ و درمانتون چیه؟ رژیم غذایی؟؟

مرحله هر دقیقه خاروندن و بدبختی

داخل موی سر . پشت گوش . سینه پهلو پا کف دست 

پماد دست ساز و محلول 

کوروتون 

عزیزم من همچنان درگیرم  فعلا پردنیزولون ۵ روزانه مصرف میکنم باید ببینم زمانیکه قطع میشه دارو ...

شماها کجاتون میزنه ،. ؟

به چه غذاهایی حساسیت پیدا کردید

شما حموم میری با چی بدن تو کف میزنی صابون و لیف