2777
2789

#روانشناسی و ارامش

۵۰ دلیل برای شاد بودن💕

۱- رقصیدن

۲- آرزو

۳- او

۴- مدیتیشن

۵- موسیقی

۶- استراحت

۷- پیتزا

۸-تولد

۹- مادر

۱۰- پدر

۱۱- مثبت اندیشی

۱۲- سلامتی

۱۳-خاطرات

۱۴- عشق

۱۵- حیوونا

۱۶- ماه

۱۷- کتابا

۱۸- ستاره‌ها

۱۹- مسافرت

۲۰- قهوه

۲۱- ورزش

۲۲- طلوع خورشید

۲۳- بغل

۲۴- دوست

۲۵- بستنی

۲۶- شکرگزاری

۲۷- خواب

۲۸- مکالمه

۲۹- آشپزی

۳۰- صدای پرنده

۳۱- صدای اب و اتیش

۳۲- چای

۳۳- خرید

۳۴- غذا

۳۵- دریا

۳۶- علاقه‌مندی‌ها

۳۷- شعر

۳۸- طبیعت

۳۹- تمیز مرتب بودن محل زندگی

۴۰- رویا پردازی

۴۱- بارون و برف‌

۴۲- گل فروشی ها

۴۳- هنر

۴۴- ملاقات افراد جدید

۴۵- گیاهان و کاکتوسا

۴۶- شمع

۴۷- غذا

۴۸- بوسه

۴۹-نوشتن

۵۰- فیلم و سریال

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم‌که توی ای سیوئه  

بابام بچه هام صدای گنجشک

ولی وقتی مامانم‌مریضه همه۴۹تای دیگش شادم نمیکنه غم گنده تری توی دلمه اجازه به شادی نمیده بیاد

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
مامانم‌که توی ای سیوئه     بابام بچه هام صدای گنجشک ولی وقتی مامانم‌مریضه همه۴۹تای دیگش ...

نمیدونم چرا به دلم افتاد زودی خوب میشه 🥰🥰

بیشتر هواشو داشته باش

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
غذا رو دوبار نوشتی🙂

عه 

ایول دقت

البته کپی کردم🤭🤭🤭

۹ و ۱۰ و ۳۹ را ندارم . بقیه ش رو دارم 

دوری ازشون؟

البته منم ۳۹☹

نمیدونم چرا به دلم افتاد زودی خوب میشه 🥰🥰 بیشتر هواشو داشته باش

ممنونم گلم دعا کنین🌹

به سلامتی بیاد خونه خودم همه کاری براش میکنم فقط خوب بشه بیاد!

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
ممنونم گلم دعا کنین🌹 به سلامتی بیاد خونه خودم همه کاری براش میکنم فقط خوب بشه بیاد!

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

اللهم اشف کل مریض🤲

کی تاحالا پیتزا ارامش اورده😂

وای نگو غذا به این مظلومی اصلا ظرف کثیف نمیشه براش😁😁😎

همین کلللی آرامش میده🤭