2777
2789

ما یکی تو فامیل داریم هم خودشو اذیت میکنه هم اطرافیانشو شغل سختی دارن و روی روحیه شونم اثر میذاره

ولی بلخره اوناهم آدمن و حق زندگی و تشکیل خونواده دارن یه فرصتی بهشون بدید باهاشون آشنا بشید

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم..فقط ی حرفی رو شنیدن دارن تکرار میکنن

قربونت عزیزم ، همینو بگو 👌👌

بنده خداها جونشون کفِ دستشونه تا مردم تو آسایش زندگی کنن، زندگیه خودشون و خانواده هاشون سراسر استرسه بعد یه عده قدرنشناس لیاقت این امنیت رو ندارن خوشی زده زیر دلشون چرت و پرت میگن  

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

نیروی ویژه پلیس ولایت یا بهشون نیروی ویژه پاد وحشتم میگن همونایی که دیگه خیلی کار درستن ، کلی مأمو ...

خدا حفظشون کنه خیلی کارشون سخت و درسته از جمله عشق خودم🥲♥

به امید موفقیت 
بنده خدا این دوستمون فقط نظرشو گفت منظور بدی نداشت

عزیز م من همسر یکی از اینها هستم به نظرم خوبه امنیت شغلی دارن برای مسافرت بهترین هتل‌ها در اختیارشونه ولی حیف حقوق کمه جونشون در خطره بعد اینکه همیشه هم ازشون ید میگن بدون اینکه به فکر باشن که اگه همینها نبودن الان نمیتونستم تو خیابون‌ها راه بریم