2777
2789

بچه ها تاپیکام بخونید متوجه میشد

من هرمشاوری رفتم بخاطر اعتیادش ب قمار  و بیش فعالیش و اینکه چندسال پیش معتاد ب مواد بوده و ترک کرده گف چون تو دوران عقدی جدا شو هم احتمال باز گشت ب موادش هس هم این قمار سخت ترک میشه

این چند وقت خیلی تو دوراهی بودم

اخرم این جمله رو گفت

منم گفتمش یکسال کمکت کردم یکم سختی میکشیدی ترک میکردی بحثمون شد گف عصن برو پی زندگیت و اون حرفارو زد بهم ؟؟

من کم پاش موندم؟؟😭

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همه جاهم بلاکم کرد و عکسامون پاک کرد نامرد

خودت داری میگی دیگه نامرد   مرد جماعت همینه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مگر چقدر زنده ای؟ 

مگر چندبار فرصت زندگی کردن دارید؟ 

نمیگم طلاق بگیر ولی بنظرت یه مرد اهل زندگی باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم تو دعوا حلوا خیرات نمی کنند. شما هم خیلی پاس موندی کمکش کردی. بشین منطقی فکر کن ببین تصمیمت ...

یک ماه بود دور بودیم ک تصمیم بگیرم جدا شیم یا ن

همش میگف چرا انقد شک داری کمک میکنیم زندگیمون میسازیم

اما هرسری فقط قول میداد

مشاور گف علت اینکه بهو تصمیم میگیره کاری کنه این بیش فعالیم هس

ک خانوادش همه چی پنهون کرده بودن دوماه فهمیدم

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

ولم کن بابا

این حرفای مفت و ببخشید زر زرای مفت بدرد همون پروفایل تلگرام میخوره

بگو این دری وری هارو بردار بیو پیجش بزن به ما نگو

بیوفته زندان

دهن تو برای بدهی و زندگیت سرویس شه

قرص اعصاب بخوری ک فقط بخوابی نفهمی چی شده

ک حالا مثلا تا پای شاهرگ پاش موندی😂😂😂😂

مگه پابلو اسکوباره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببین مشاور درست گفته 

کسی که مواد مصرف می‌کنه حتی بعد اینکه ترک کنه بازم مغزش به حالت اول برنمی‌گرده 

شما خانومی خودتو ثابت کردی ولی دیگه با اینهمه فرصتی که دادی تغییر نکرده بهتره که راحت رو جدا کنی 

خیلی سخته ولی سلامت روانت واجب تره 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

روانشناس حق داره. اعتیاد در گذشته هم باشه دلیل روانشناسی داره و الان اون اعتیاد جای خودش را به اعتیاد به قمار داده...به نظرم جدا شدن به صلاحت هست.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم