2777
2789
ثبنام پیش دبستانی بچه تون می‌فرستید؟ من چون بچم دائم مریض میشه میترسم ببرم بدتر بشه

مگه اجباری نیست؟

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله از فردا میره ،  

و من الان استرس دارم ک فردا پی پی بگیرتش چه کنه 😂

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
ثبنام پیش دبستانی بچه تون می‌فرستید؟ من چون بچم دائم مریض میشه میترسم ببرم بدتر بشه

اره فرستادم 

واجب که نیست 

ولی خب نمیشه که بچه همش تو خونه بمونه 

بچه مستقیم بره کلاس اول سخت میشه برای بچه و هم برای مادر 

بالاخره تو پیش خیلی چیزا یاد میگیرن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

😂تنهایی کارشو نمیکنه؟

کلا مستقله بچم ، ولی خیلی زیاد وقتی میرع میشینه اب بازی میکنه شیلنگ نیم ساعت دستشه😂، بعدم بسیار طولانیه کارش

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
من بخاطر همین 💩 اسمشو ننوشتم😭😭😭

پسر من خودشو میشوره ها کاراشو میکنه فقط خیلی بازیگوشه اب بازیش داستانه

کجا ثبت نام کردین چقدر شده؟ منچند جا پرسیدم گویا قیمت ۲۰ میلیون   و من منصرف شدم

گرگان  پنج و دویست ، چهخبره ۲۰ میلیون باباااااا

سلام خواهری

من ثبت نام نکردم 

و خیلی از تصمیمم  راضی هستم

چون هرکسی بچه خودشو بهتر میشناسه  ، بچه منم ضعیف بود و روحیه اش بچگانه بود

یکسال دیرتر رفت ، امسال بزرگتر شده و درکش بهتر 😊

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸